Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 20:43, 21 sie 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Same dobre informacje!

Niestety, są i słabsze wiadomości. Dziś zabraliśmy się za malowanie paneli drewnianych, które pójdą na ogrodzenie od strony leśnego sajgonu. Zanim ja wyszłam z domu to eM już zdążył pomalować kilka pierwszych. No i nie podoba mi się za bardzo... za ciemny kolor wybraliśmy chyba... z drugiej strony chyba jednak wolę ciemny brąz niż taki jaśniejszy, kasztanowy, którym mam już pomalowane różne kratki. W każdym razie innego koloru nie będzie więc będę musiała polubić .
mrokasia 20:44, 21 sie 2018

Margerytka40 napisał(a)
Może jutro uda mi się też coś złowić

Życzmy sobie nawzajem powodzenia .
mrokasia 20:46, 21 sie 2018

Annak napisał(a)
Kasiu, w sobotę kupowałam w B. tej najbliższej Ciebie

Aniu, ja też tam kupowałam a ponieważ jest tylko kilka kartonów a w każdym tylko 2 paczki to za dużo tam nie zostało.
roma2 20:47, 21 sie 2018

Zaglądam co z kitem, a tu połowy jakoweś. W moich B jakieś popłuczyny. Czekam na dobre wieści o kitku, bo w ogrodzie to Ty sobie radzisz znakomicie bez mego czekania.
Margerytka40 20:52, 21 sie 2018

mrokasia napisał(a)

Życzmy sobie nawzajem powodzenia .

O tak
HannaR 21:17, 21 sie 2018

mrokasia napisał(a)

Niestety, są i słabsze wiadomości. Dziś zabraliśmy się za malowanie paneli drewnianych, które pójdą na ogrodzenie od strony leśnego sajgonu. Zanim ja wyszłam z domu to eM już zdążył pomalować kilka pierwszych. No i nie podoba mi się za bardzo... za ciemny kolor wybraliśmy chyba... z drugiej strony chyba jednak wolę ciemny brąz niż taki jaśniejszy, kasztanowy, którym mam już pomalowane różne kratki. W każdym razie innego koloru nie będzie więc będę musiała polubić .

Lubię ciemne tło dla roślin. Nawet czarny, który często spotyka się w ogrodach skandynawskich. Domy i ogrodzenia malują na czarno. Rośliny na ciemnym tle wyglądają super. U nas nie do pomyślenia czarny dom. Jak swój otynkowałam na szaro słyszałam jak dwie starsze panie idące ulicą komentowały: "Jak w więzieniu".
anna_t 07:21, 22 sie 2018

Hania A miałbyś jakąś stronę z tym skandynawskim stylem? Bo mi też się bardzo podoba i sama też mam ciemno szary dom
eVka 09:50, 22 sie 2018

HannaR napisał(a)

Lubię ciemne tło dla roślin. Nawet czarny, który często spotyka się w ogrodach skandynawskich. Domy i ogrodzenia malują na czarno. Rośliny na ciemnym tle wyglądają super. U nas nie do pomyślenia czarny dom. Jak swój otynkowałam na szaro słyszałam jak dwie starsze panie idące ulicą komentowały: "Jak w więzieniu".

Chociażby już klasyk pinowy
jak wyraziście wygląda ta rabata przez ciemne tło
HannaR 13:20, 22 sie 2018

anna_t napisał(a)
Hania A miałbyś jakąś stronę z tym skandynawskim stylem? Bo mi też się bardzo podoba i sama też mam ciemno szary dom

Aniu, wieczorem poszukam.
mrokasia 13:36, 22 sie 2018

roma2 napisał(a)
Zaglądam co z kitem, a tu połowy jakoweś. W moich B jakieś popłuczyny. Czekam na dobre wieści o kitku, bo w ogrodzie to Ty sobie radzisz znakomicie bez mego czekania.

Romciu, koteł wyniki krwi okazał się mieć bardzo dobre . Na wyniki biopsji czekamy do jutra i tu już może nie być tak różowo...
Dzięki Ci bardzo