Wiem, że to takie mało wiosenne kolorki, ale ja jakoś mam taki dziwny gust wiosenny
Marto uważaj tylko, bo jałowce potrzebują słonecznego stanowiska. I nie wszystkie jałowce są do polecenia.[/quote Twoje jałowce mnie zachwyciły, mają bardzo ładne wybarwienie. Widziałam je w kilku miejscach w Ciebie w ogrodzie. Planuje w tym roku powiększyć rabatę od południowej strony więc chyba powinny być zadowolone Zgodnie z Twoją sugestią posadzę je w zdecydowanie większych odstępach
ślicznie masz na tarasie
Myślałam, że już obraz skończony, bo mam zamiar e-Mowi pokazać gotowe cudo
Anitko bardzo dziękuję za nazwę tych swierkow. Nie słyszałam o nich. Muszę je wygooglowac. Szukam czegoś niskiego zimozielonego na tzw. przody. A u Ciebie wiosnę czuć. Ja lubię takie monochromatyczne zestawienia. Niestety jestem chora już miesiąc i ogród widzę tylko przez okno.Nie wiem kiedy ja to wszystko ogarnę.
Anitko a te świerki gniazdkowe u Ciebie -ile maja lat ? pamiętasz po jakim czasie zrobiły się takie duże ?
Podziwiam jak reszta żywy obraz, i również za nietuzinkowy pomysł
Anitko przepraszam , myślałam że jestem w swoim wątku i wstawiałam zdjęcia
Fantastycznie tworzysz...guzmanie idealnie pasują, a po kamolkach spływa może tzw. broda starca Anitko?
Wiosenne, czy nie wiosenne to i tak stworzyły piękny wiosenny klimat Kurcze, ale mi się tu wiosny wkradło do tego zdania Dekoracje przepiękne