Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

Gosiek33 13:13, 30 wrz 2019

Posadziłaś rodki zgodnie ze sztuką w miejscu docelowym? Jeszcze pora na to?

Jak zwykle bardzo cieszę się ze spotkania, a tak pysznej bezy w życiu nie jadłam. Może zaczniesz filmy kręcić?

Persian Spire i Polestar? Wszystkie się nakręcamy jedna od drugiej, Inka z Mrokasią zaczęły a teraz ogród Kwartecika znowu onaocznia jakiej roślinki jeszcz nam brak w ogrodzie
UlaB 13:22, 30 wrz 2019

tulucy napisał(a)
Ula wysłałam na pw. Sadzonki mniejsze, ale może taka łatwiej umknie uwadze ema

skąd ja to znam

Polestar mam w skrzyni przy drzwiach wejściowych. W sumie jest fajna, ale nie wygląda u mnie jeszcze tak jak na zdjęciach (mam nadzieję, że w kolejnych latach juz bedzie lepiej). Chyba wolę inny rodzaj kwiatu, taki pełniejszy z większa ilością kwiatów płonych, ale na razie niech sobie siedzi.
tulucy 13:31, 30 wrz 2019

Polestar mnie urzekła liśćmi... tylko dla nich ją kupiłam w gruncie rzeczy, kwiatem się nie przejmuję

Gosiu w paru miejscach trafiłam na info, że dopóki ziemia nie jest zamarznięta, to można, fakt, wiosną lepiej, ale wiosną bym nie miała co przesadzać.
tulucy 13:32, 30 wrz 2019

Aż wyguglałam kwiaty Polestar - jak dla mnie ok, są takie, jak lubię Do czasu przebarwienia, ale zniosę to jakoś
anka_ 13:47, 30 wrz 2019

Dziewczyny kochane zapodajcie jakieś zdjęcie tej Persian Spire z Ani ogródka.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
tulucy 13:49, 30 wrz 2019

Ja nie robiłam może Asia gdzieś ma, ona pod którymś miskantem sobie rośnie
inka74 14:01, 30 wrz 2019

tulucy napisał(a)
Aniu toć to wisienki były

A w ogóle to hmmmm Persian Spire wkrótce zagości i u mnie kupiłam i czekam na dostawę zachwycona nią jestem... i jeszcze hortensją Polestar, nie pytałam o nią, bo wyczaiłam metkę, ale zapadła mi w pamięć mocno rewelacyjnie się przebarwiła i taka malutka będzie jak znalazł
Daj znać, gdzie zamówiłaś i pokaż potem sadzonkę parocji. Polestar mam, ładna jest, musiałam ją przenieść do półcienia bo strasznie ją przypalało w pełnym słońcu.
tulucy 14:28, 30 wrz 2019

To u mnie będzie mieć półcień jak nic

Wyszłam z psem na spacer - i trafiłam na kawałek słońca posadzone: 1 rodgersja, 3 kocimiętki i jeden floks teraz znowu leje

ps. Zwolniłam się dziś z pracy, bo dzieć starszy musiał być odebrany z powodu złego samopoczucia żołądkowego. Jutro do lekarza idziemy. Jak dobrze pójdzie, to przy okazji wszystko posadzę dziecko ma wyczucie czasu i potrzeb mamuni
inka74 14:40, 30 wrz 2019

anka_ napisał(a)
Dziewczyny kochane zapodajcie jakieś zdjęcie tej Persian Spire z Ani ogródka.
Wrzuciłam u mnie to co mam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6603-przerwa-na-kawe?page=865
tulucy 14:48, 30 wrz 2019

Strasznie zaczęło wiać u nas teraz...