paulaa
09:39, 29 cze 2017

U nas dzis wieje tak, że połowa nasionek tych jeszcze niewykiełkowanych poszła papa
nie wiem co to będzie z tego trawnika. Wszędzie zaczęło się zielenić a jest taki plac, że ta trawa tam nie chce ruszyć.
Ewelina Witam witam
rzeczywiście zza płotu niemal
już wcześniej podglądałam Twój ogród, ale teraz już takiego oczopląsu dostałam od tych Waszych pięknych ujęć na Ogrodowisku, że robię sobie przerwę 
Ela Dziękuję za wszystkie cenne rady. Coś takiego trzebaby tam właśnie zrobić. Co do bluszczu czy innego pnącza tak byłoby najłatwiej ale to jest siatka sąsiada i musiałabym go poprosić o zgodę a on zaraz tam ma borówki amerykańskie więc mu nie na rękę zasłanianie śłońca.
Muszę nabrać trochę dystansu do tego mojego ogródka i dobrze zastanowić co mi się naprawdę podoba

Ewelina Witam witam

Ela Dziękuję za wszystkie cenne rady. Coś takiego trzebaby tam właśnie zrobić. Co do bluszczu czy innego pnącza tak byłoby najłatwiej ale to jest siatka sąsiada i musiałabym go poprosić o zgodę a on zaraz tam ma borówki amerykańskie więc mu nie na rękę zasłanianie śłońca.
Muszę nabrać trochę dystansu do tego mojego ogródka i dobrze zastanowić co mi się naprawdę podoba