Najważniejszy spokój w głowie i duszy, na razie jest go u mnie sporo i tego się trzymajmy A nowi sąsiedzi będą mieli przyjemne dla oka południowe widoki
Ukorzeniaj wszystko co masz wyrzucicić, ta mała roślinka ma niesamowity potencjał. Oby u mnie też tak bujnie rosła
Wycieczki ogrodowiskowe to coś tak fantastycznego, że brak słów Ogromnie się cieszę z tego pierwszego spotkania w Botaniku. Poznałam cudownych ludzi, dajecie mi tyle pozytywnej energii i endorfin Super, że Sylwia nas tak zaktywizowała Fajnie się pisze na Ogrodowisku i ogląda wasze ogrody, ale nie ma to jak spotkanie z żywym ludziem i dziełem jego rąk
Zdjecia od Sylwii przed chwilą oglądałam Prawdziwie reporterska relacja
Ale poleciałaś z tym koksem Świetny reportaż powstał - DZIĘKUJĘ Komentarze do zdjęć bezcenne Tyle ciepłych słów napisałaś o moich nasadzeniach i kącikach! Aż mi głupio, że je tak po macoszemu traktowałam. Obiecuję to zmienić, dostałam od was takiego kopniaka w tyłek, że mnie energia roznosi. Zdjęcia będą na pamiątkę, głowa mi od pomysłów pęka, oby tylko sił starczyło na tę robotę, którą planuję. W pierwszej kolejności remont altany Dziękuję za wszelkie podpowiedzi, co kilka głów to nie jedna