Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

sylwia_slomc... 23:17, 30 maj 2018

Aż mi się ciśnie na usta " Wzgórza zakamarków"

cudowna glediczja
Krakus 23:41, 30 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Iwonka wysoka, ale Piotrka (Krakusa) ledwie z za klona widać, cudny ten klon

Nie wiem czy Iwona taka wysoka czy to ten spadek terenu po prostu

super zdjęcia w końcu ogród pokazany
sylwia_slomc... 23:49, 30 maj 2018

Piotruś nie mówię, że masz niski wzrost bo tak nie jest, mówię ,że klon ogromnyJa od Iwonki dużo niższa jestem to dla mnie Ona wysoka
sylwia_slomc... 23:52, 30 maj 2018

Magleska 00:02, 31 maj 2018

wzgórze zakamarków jestem za
ciekawe ,czy Iwonce sie spodoba
Kasya 02:38, 31 maj 2018

Obejrzałam z ogromna przyjemnością fantastyczny ogrod, którego nie znałam
Iwonka 06:47, 31 maj 2018

Krakus napisał(a)

to jak możesz później zlinkować te przepisy

Dziś piekę chlebek na grilla, zrobię fotki i wrzucę opis na ogrodową kuchnię a link u siebie to łatwo znajdziesz
Iwonka 06:49, 31 maj 2018

AgataM napisał(a)

W tym cudownym ogrodzie spokój nigdy nie uleci Nawet gdy będą nowi sąsiedzi.Będziesz dla nich inspiracją.... Zobaczysz

Najważniejszy spokój w głowie i duszy, na razie jest go u mnie sporo i tego się trzymajmy A nowi sąsiedzi będą mieli przyjemne dla oka południowe widoki
Iwonka 07:02, 31 maj 2018

Anitka napisał(a)

Bardzo się cieszę, że tyle radości tobie sprawiliśmy. Jak chcesz to jeszcze runiankę ci ukorzenie, bo u mnie już jak chwast rośnie.
Byliśmy jeszcze u Gabrysi, bo Sylwia miała coś odebrać, a przy okazji piękny ogród mogliśmy zobaczyć i na końcu u Agi. Dobrze, że udało się jeszcze ogród zobaczyć przez zapadnięciem zmroku.
Jeszcze sobie wspólne zdjęcie zrobimy, ale może Sylwia pokaże swoje zdjęcia i takie będzie

Ukorzeniaj wszystko co masz wyrzucicić, ta mała roślinka ma niesamowity potencjał. Oby u mnie też tak bujnie rosła
Wycieczki ogrodowiskowe to coś tak fantastycznego, że brak słów Ogromnie się cieszę z tego pierwszego spotkania w Botaniku. Poznałam cudownych ludzi, dajecie mi tyle pozytywnej energii i endorfin Super, że Sylwia nas tak zaktywizowała Fajnie się pisze na Ogrodowisku i ogląda wasze ogrody, ale nie ma to jak spotkanie z żywym ludziem i dziełem jego rąk
Zdjecia od Sylwii przed chwilą oglądałam Prawdziwie reporterska relacja
Iwonka 07:12, 31 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
No to skoro wszyscy czekają lecimy z koksem

Goście zajechali W ilości iście OgrodowiskowejA jeszcze kolejni dojadą

Ale poleciałaś z tym koksem Świetny reportaż powstał - DZIĘKUJĘ Komentarze do zdjęć bezcenne Tyle ciepłych słów napisałaś o moich nasadzeniach i kącikach! Aż mi głupio, że je tak po macoszemu traktowałam. Obiecuję to zmienić, dostałam od was takiego kopniaka w tyłek, że mnie energia roznosi. Zdjęcia będą na pamiątkę, głowa mi od pomysłów pęka, oby tylko sił starczyło na tę robotę, którą planuję. W pierwszej kolejności remont altany Dziękuję za wszelkie podpowiedzi, co kilka głów to nie jedna