Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 10:03, 02 cze 2018

Anitka napisał(a)

Oj to jest co uwielbiać, bo jest mnie sporo Ciekawe jaka nazwę wybierzesz

Sylwia super relacja, nie wiem kiedy ty te wszystkie zdjęcia robisz, ale dobrze mieć takiego fotografa w naszej grupce małopolskiej

Aga ma bardzo klimatycznie po zmroku w ogrodzie. Sama tego też doświadczyłam Musimy jej się zrzucić na latarki czołówki

Świetny pomysł z tymi latarkami, będzie Abiko opuchlaki gonić Miłam okazję zobaczyć u niej jak ten mały cwaniaczek truposza udaje, inteligentna bestia
Sylwia ma motorek w rękach i głowie, przydałby mi się taki, oj przydał
Dzisiaj eMuś mi podpowiedział, jak to on - konkretnie, że po prostu "Ogród na wzgórzu" Aż zaraz poszukam czyjego autostwa jest ten tytuł.
Anitka 10:21, 02 cze 2018

Iwonka napisał(a)

Świetny pomysł z tymi latarkami, będzie Abiko opuchlaki gonić Miłam okazję zobaczyć u niej jak ten mały cwaniaczek truposza udaje, inteligentna bestia
Sylwia ma motorek w rękach i głowie, przydałby mi się taki, oj przydał
Dzisiaj eMuś mi podpowiedział, jak to on - konkretnie, że po prostu "Ogród na wzgórzu" Aż zaraz poszukam czyjego autostwa jest ten tytuł.

U mnie tych cwaniaków pełno nawet za dnia.
"Ogród na wzgórzu" jest mojego autorstwa
Widzisz to przez mnie zalogowałaś się na ogrodowisku i nazwę też będziesz mieć moją, wiec jestem już matką i ojcem chrzestnym twojego wątku
Iwonka 09:13, 03 cze 2018

Anitka napisał(a)

U mnie tych cwaniaków pełno nawet za dnia.
"Ogród na wzgórzu" jest mojego autorstwa
Widzisz to przez mnie zalogowałaś się na ogrodowisku i nazwę też będziesz mieć moją, wiec jestem już matką i ojcem chrzestnym twojego wątku

Wczoraj obrywając przekwitnięte kwiaty na rodkach dorodny opuchlak wpadł mi w ręce Mam nadzieję, że to jakiś pojedynczy egzempalrz i nie rozmnoży się za bardzo, jak sobie przypomnę twoje opowieści o polowaniach to już mi słabo Liście nie są jakoś podziurawione, więc może jest szansa...

"Ogród na wzgórzu" coraz bardziej do mnie przemawia. Tyle pięknych i romantycznych nazw mi podpowiedzieliście, a mnie ta najprostsza przyciąga - chyba po prostu "ogród na wzgórzu"
Chaos w nasadzeniach ciągle mam w głowie, mimo, że stwierdziliście, że go nie widać albo uporządkowany jest
Wielickie klimaty zaproponowane przez Aganię są takie poetyckie, a mój ogród to taki zwyklak, że chyba nie przystoi
Oaza, ostoja - takie to miejsce kiedyś było, ale teraz ta okolica bardzo się zmienia, zabudowuje i spokój gdzieś odchodzi niestety...
Wzgórze po przejściach, metamorfozie - no niestety cały czas w trakcie i znając moją naturę to taka neverending story

Anitka, chyba faktycznie bedziesz już i matką i ojcem chrzestnym tego wątku
Magleska 09:23, 03 cze 2018

Macham Niedzielnie

Ogród na Wzgórzu - bardzo fajnie -jestem za
Iwonka 09:33, 03 cze 2018

Magleska napisał(a)
Macham Niedzielnie

Ogród na Wzgórzu - bardzo fajnie -jestem za

Ja też macham U mnie słońce, znów

Nazwa chyba pasuje Pasuje! Muszę w końcu zapanować nad moim niezdecydowaniem i podejmować konkretne decyzje. To samo w ogrodzie, obsadzić puste dziury a nie dumać i dumać. Najwyżej powiecie, żeby przesadzić, ale przynajmniej już będzie co
Czytałam u Sylwii, że jednak miałaś nawałnicę, dobrze, że rośliny nie ucierpiały, a tylko kora. Woda w końcu wsiąknie. Niech tylko rozmoknie ta skorupa z wierzchu i będzie dobrze.
sylwia_slomc... 16:48, 03 cze 2018

Iwonko muszę Cię zmartwić wątek o takim tytule już jest Atena ma Ogród na wzgórzu
Rumianka 22:41, 03 cze 2018

Ja dodam swoje trzy grosze...Ogród prezentuje się pięknie ...i biorąc pod uwagę mnogość kolorów proponuję nazwę "Tęczowe wzgórze"...
Iwonka 07:47, 04 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Iwonko muszę Cię zmartwić wątek o takim tytule już jest Atena ma Ogród na wzgórzu

No to mnie zmartwiłaś. Już sobie główkuję, że może Ogród na różanym wzgórzu, z racji nazwy ulicy. No ale z różami u mnie ubogo, przynajmniej na razie
Kusi mnie jeszcze Ostoja na wzgórzu i nazwa którą Elisa właśnie zaproponowała: Tęczowe wgórze Co sądzisz? Tęczowe ci ono jest czy nie?
Iwonka 07:51, 04 cze 2018

Rumianka napisał(a)
Ja dodam swoje trzy grosze...Ogród prezentuje się pięknie ...i biorąc pod uwagę mnogość kolorów proponuję nazwę "Tęczowe wzgórze"...

Podoba mi się To mocne 3 grosze wśród wszystkich nazw Ależ mam zagwostkę... Będę dziś chodzić z tą nazwą w głowie

Tęczowe wzgórze
Ogród na róźanym wzgórzu
Ostoja na wzgórzu

Takie typy na dziś
sylwia_slomc... 09:14, 04 cze 2018

Cofnij się na stronę 35 i zobacz jaka piękna paleta barw Niestety zacytować nie mogę Ale 4 post pokazuje kolory