Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Anitka 23:23, 28 maj 2018

I ja się pytam proszę Pani gdzie ten chaos Pani u siebie zobaczyła Wzgórze jest i może zostać Dalsza część nazwy wątku do zmiany

sylwia_slomc... 23:25, 28 maj 2018

Nie będzie konkurencji w zdjęciach z mojej strony, bo jeszcze wszystkie w aparacie i pewnie tak zostanie do środy
"Oaza Spokoju" bardzo mi się spodobała i pasuje
Iwonko ogromne dzięki za pomoc....kiedy ja to u Ciebie odrobię?
Krakus 23:39, 28 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie będzie konkurencji w zdjęciach z mojej strony, bo jeszcze wszystkie w aparacie i pewnie tak zostanie do środy

co tu odrabiać...przecież widziałaś jak wyplewione jeden okaz chwastu zostawiony żeby się Goście ucieszyli że znalezli..
no chyba ze po urlopie bo każdy jak wraca po wypoczynku do ogrodu to załamuje ręce
Trzymamy kciuki za nagranie! aż muszę kiedyś na necie podpatrzeć bo tv w dalszym ciągu brak..
sylwia_slomc... 00:06, 29 maj 2018

Krakus napisał(a)

co tu odrabiać...przecież widziałaś jak wyplewione jeden okaz chwastu zostawiony żeby się Goście ucieszyli że znalezli..
no chyba ze po urlopie bo każdy jak wraca po wypoczynku do ogrodu to załamuje ręce
Trzymamy kciuki za nagranie! aż muszę kiedyś na necie podpatrzeć bo tv w dalszym ciągu brak..

Spieszyć się nie musisz, bo pewnie emisja za jakiś rok będzie
abiko 09:38, 29 maj 2018

Krakus napisał(a)

Dokładnie tak jest! Nie wiem Sylwia, ale plewienie u Iwonki możesz sobie darować
Iwonka 06:27, 30 maj 2018

adelka napisał(a)
Iwonka ma cudny ogród. Dopieszczony i zadbany. Rośliny odwdzieczają się za jej godziny pracy w ogrodzie. Pozdrawiam serdecznie. Ela

Dziękuję kochana za ciepłe słowa Ty zawsze mnie pocieszysz, bo mój pedantyczny charakter ciągle gdzieś tę radość gubi. Ale walczę z tym i coraz lepiej mi idzie Buziaki
Iwonka 06:34, 30 maj 2018

Agania napisał(a)
Iwonko ogromnie się cieszę, że mogłam być dzisiaj u Ciebie...choć tylko na chwilkę.

Dom i ogród masz przepiękny urządzony bardzo elegancko i z klasą każdy zakątek, a jest ich niemało są przemyślane,
nie tak jak mówisz kochana, a rośliny to niebywałe okazy

Zgłaszam postulat o zmianę tytułu wątku

Dziękuję za zaproszenie i pyszne ciasto

Agatka zapraszam częściej Dziękuję Ci za tyle komplementów!!! I mam nadzieję do zobaczenia wkrótce Zapraszam na pogaduchy, jeśli tylko będziesz w pobliżu Daliście mi tyle pozytywnej energii, aż chce mi się w końcu zagospodarować te puste miejsca, które straszyły brakiem pomysłu. Dziękuję za piękny prezent, w moich ulubionych kolorach
Iwonka 06:38, 30 maj 2018

Magleska napisał(a)
Dziękuję za cudowne spotkanie ogród masz śliczny ,dom elegancki i jesteście bardzo bardzo fajni
fotki we wtorek ,bo dziś już padam na przysłowiowy pysk
Buziaki

Ps .też jestem za zmianą nazwy ,żadnego chaosu tam nie ma

Buziole raz jeszcze Jesteś kochana i szalona Dziękuję za piękne prezenty!!! Trafione idealnie Już nie mogę się doczekać, kiedy się odwdzięczę a przy okazji zobaczę efekty twojej gigantycznej roboty!!! Ściskam was dziewczyny i do zobaczenia
Iwonka 07:07, 30 maj 2018

Iwonko ślicznie dziękujemy za gościnę i możliwość obejrzenia Waszego cudnego dojrzałego ogrodu Kochana już Ci zapowiedziałam, że masz zmienić bo nazwa nieadekwatna do zawartości
Pisz na priv do Szefowej o zmianę tylko tym razem nazwa ma oddawać to co widziałyśmy

U was kochani to dopiero wkrótce będzie busz, jest pieknie, a za kilka lat jak to wszystko się rozrośnie, już nie mogę się doczekać Dziękuję, że byliście! Prezenty cudne A na nową nazwę chyba zrobię głosowanie, jest tyle propozycji. Do obecnej mam jakiś sentyment, wiąże się z emocjami przy zakładaniu wątku. Ale skoro wszyscy jednogłośnie tak bardzo kibicujecie tej zmianie, to będę miała wręcz historyczną pamiątkę z naszego pierwszego spotkania u nas w ogrodzie

Pomoc w Szmargdowej Dolinie to była dla mnie taka przyjemność, że mogę częściej Nic nie trzeba odrabiać kochana! Tyle dobra od was dostałam... Dziękuję Waszej kochanej Babci - dawno nikt mnie tak domowo nie nakarmił. Taka babcia to skarb, już kilka lat nie ma ze mną moich babć, tym bardziej doceniam takie chwile. Wiesz, że czułam się u was jak kiedyś z moimi babciami, w ich gospodarstwach na wsi. Dziękuję, że mogłam znów poczuć te emocje. U was kochani jest prawdziwa oaza spokoju U mnie obawiam się, że wraz z przyszłym sąsiedztwem całkowicie zniknie ta resztka ciszy którą mamy jeszcze na działce.
Widziałam pierwsze zdjęcia ze spotkania z ekipą "Mai w ogrodzie". Jak się cieszę, że wszystko się udało. No ale kto nie dałby rady jak wy Nawet pogoda wam kibicowała . Super! Macie moc w tym jacy jesteście i co robicie Cieszę się ogromnie, że was poznałam
Iwonka 07:18, 30 maj 2018

Krakus napisał(a)
Ja również dziękuję za możliwość spotkania i poznania...
tytuł wątku jak najbardziej do zmiany

Miło było poznać wszystkie Ogrodowiczki i Em-ów ogród cudowny i zadbany...perfekcja w każdym calu..
polską gościnnością tez nas obdarowałaś

Super, że przyjechaleś!!! Dziękuję za pyszne truskawki i rozchodnika Mam już dla niego fajną miejscówkę przy stawku. To mój pierwszy rozchodnik, ciekawe jak zakwitnie? Ja też się mega cieszę ze spotkania, dostałam nowego kopniaka do dalszej pracy Mam nadzieję, że ty również czymś się zainspirowałeś

Krakus napisał(a)

Jak tacy goście mieli mnie odwiedzić to i energia do plewienia była A u Sylwi i Wojtka to już musiała być nadenergia, bo termin gonił Chociaż przy takich ilościach jak oni mają, mój pedantyzm w wyrywaniu chwastów musiał pójść w odstawkę. I bardzo dobrze, bo to upierdliwa cecha Ogrod to nie szpital i tego się trzymajmy