Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

sylwia_slomc... 23:45, 27 maj 2018

Iwonko ślicznie dziękujemy za gościnę i możliwość obejrzenia Waszego cudnego dojrzałego ogrodu Kochana już Ci zapowiedziałam, że masz zmienić bo nazwa nieadekwatna do zawartości
Pisz na priv do Szefowej o zmianę tylko tym razem nazwa ma oddawać to co widziałyśmy
Krakus 07:24, 28 maj 2018

Ja również dziękuję za możliwość spotkania i poznania...
tytuł wątku jak najbardziej do zmiany

Miło było poznać wszystkie Ogrodowiczki i Em-ów ogród cudowny i zadbany...perfekcja w każdym calu..
polską gościnnością tez nas obdarowałaś
Iwonka 08:29, 28 maj 2018

Kochani dziękujemy za odwiedziny Mamy ogromne szczęście, że dane nam było poznać tak fantastycznych ludzi - niesamowicie ciepłych, otwartych, inspirujących, zakręconych na punkcie roślin ogrodników Mam wrażenie jakbyśmy się znali kopę lat Prezenty od Was wzruszyły mnie wczoraj ogromnie. Zupełnie nie spodziewałam się tylu cudowności. A dzisiaj jak je tak wszystkie ułożyłam na stole to się popłakałam. Serio! Tyle pięknych rzeczy, tak bardzo w moim guście, kolorach... Czym ja sobie zasłużyłam na tyle dobra? DZIĘKUJĘ

Zdjęcie na pamiątkę

Było jeszcze pyszne brownie i micha truskawek
Dziś wieczorem posadzę roślinki a ozdobom znajdę miejscówkę i pokażę wam jak to wszystko fajnie wygląda

A z buraczków i kalafiora będzie pyszny obiad. Ale chyba za dwa dni, na razie musimy zmierzyć się z grillem, na który wczoraj już zabrakło miejsca

Dziękuję Wam za wszystkie porady ogrodnicze No i chyba zrobię głosowanie na nową nazwę
Odpiszę Wam wkrótce, teraz zmykam do Sylwii i Wojtka na pielenie Oj będzie się jutro działo! Trzymamy kciuki
Jeszcze raz duża buźka za wszystko
W wolnej chwili wrzućcie jakieś zdjęcia. Ja z tych emocji zapomniałam o aparacie
abiko 14:17, 28 maj 2018

Iwona bardzo dziękuję za urocze spotkanie. Jesteście tak mili i gościnni, że aż przyjemnie się u was siedzi czego dowodem była godzina kiedy wszyscy się zebrali
Ciasta przepyszne- upraszam się o przepisy

Kilka fotek zanim Sylwia nas nimi zasypie, bo robiła sporoChaosu nie ma za to ład, porządek i .. brak chwastów
To się nazywa drzewo

Hosta.. bez komentarza

Tam nie patrzymy

abiko 14:25, 28 maj 2018

fajny zakątek

widzicie kominy?

abiko 14:26, 28 maj 2018

i różanko bylinówka

Anitka 23:01, 28 maj 2018

Iwonko dziękuje za wspaniałe przyjęcie. Tak miło i pysznie było, że szkoda było wyjeżdżać Wróciłam do domu dopiero po 23 i z wrażenia nie mogłam zasnąć
Piękny, zadbany, dojrzały ogród - i tylko ta nazwa wątku go psuje. Ale już chyba teraz szybciutko ją zmienisz
Mam nadziej, że eM nie wystraszony naszymi propozycjami zmian w ogrodzie i jeszcze kiedyś pozwoli nam przyjechać.
Kilka fotek zostawiam, bo Sylwia na pewno nas swoimi zasypie.

Anitka 23:09, 28 maj 2018

AgataM 23:13, 28 maj 2018

Szukam i szukam tego chaosu...... a widzę niesamowitą Oazę Spokoju :0
Anitka 23:15, 28 maj 2018