Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

sylwia_slomc... 10:24, 05 cze 2018

Ja się do Was dostosuję Czyli ustalona środa, a o której godzinie???
abiko 10:26, 05 cze 2018

Iwona strasznie mi się podoba ten twój tropik w szkle.. robiłaś czy dostałaś? Muszę jakoś to podpatrzyć. Super
Iwonka 10:49, 05 cze 2018

abiko napisał(a)
Chyba zgodziłabym się z Anitą i nie ruszała tych kratek. Trzeba je tylko przemalować, bo jest ciemno i nie pasuje Ci do reszty, a masz piękny kolor domu
Ja chyba bym kiedyś dodała coś u góry, jak masz w domu ale na początek malowanie. Nie bój się białego.. zawsze możesz go przemalować na inny poważnie

Nie wiem jak z tym wpadaniem, bo ja na 16:30 w śr. mam zebranie w szkole może być ciężko.. dla mnie lepiej na spokojnie a w środę ja nie mogę

Będzie malowanie, nawet kuzyn się zaangażował, przywiózł mi szlifiekę, przywiezie też próbkę koloru. Donica od Aganii ma identyczny odcień jak elewacja Nawiasem mówiąc maluję dzisiaj bordową opaskę w wykuszu, tam gdzie mam dziury i ma być lawenda. Wyobrażasz sobie piękną lawendę na bordowym tle Opaska bedzie taka jak na balkonie czyli w kolorze tynku u góry. I dobrze, uspokoi się nawet ten kącik.

abiko napisał(a)
Iwona strasznie mi się podoba ten twój tropik w szkle.. robiłaś czy dostałaś? Muszę jakoś to podpatrzyć. Super

Sam robiłam, w pojemnikach, które miałam akurat w domu. Roślinki niektóre też z domowych zapasów, reszta z marketu na O.

Tak to wyglądało jesienią zaraz po zrobieniu, a w tym o który pytasz wymieniłam jedną roślinkę na paproć. Bardzo się rozrosły, podlewałam chyba tylko raz, a w zasadzie zwilżałam. Same sobie radzą pod przykryciem

Już sama nie wiem, jak się umówić, żeby nam wszystkim pasowało. Ja wolę środę, ty chyba czwartek. Zdzwonimy się może?
Iwonka 10:50, 05 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja się do Was dostosuję Czyli ustalona środa, a o której godzinie???

Zdzwonimy się, bo mnie pasuje bardziej środa, Abiko czwartek. Tobie obojętne. Nie wiem jak Anitka, a jeszcze mamy zapytanie czy do niej nie wpadniemy Jak to zgrać?
sylwia_slomc... 10:58, 05 cze 2018

Iwonka napisał(a)

Zdzwonimy się, bo mnie pasuje bardziej środa, Abiko czwartek. Tobie obojętne. Nie wiem jak Anitka, a jeszcze mamy zapytanie czy do niej nie wpadniemy Jak to zgrać?

Anitka na środę się umawiała ze mną bo sobie robotę tak poustawiała, żeby mogła jechać.
Gdybyśmy rano wyruszyły....to chyba by się udało tak wyrobić, żeby i do Anitki wpaść, a Aga by zdążyła na zebranie.....czy nie?
Anitka 11:03, 05 cze 2018

Jak trzeba to może być czwartek, tylko ja mam po południu zebranie w szkole dla odmiany, ale na 18 więc nie ma problemu. Jeszce mogę pracę popszesatwiać.
abiko 12:22, 05 cze 2018

hahaha no zebrania się zaczynają
jeździe same...
Anitka 12:30, 05 cze 2018

abiko napisał(a)
jeździe same...

Bez ciebie nie jedziemy
Jak nie damy radę to zaliczymy tylko lawendę, bo ona nie poczeka długo
sylwia_slomc... 13:15, 05 cze 2018

abiko napisał(a)
jeździe same...

No jak same??? skoro My Dartanian i 3 muszkieterowie( nie wiem jak się pisze)
Anitka 14:08, 05 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

No jak same??? skoro My Dartanian i 3 muszkieterowie( nie wiem jak się pisze)

A Dartanian to ty Sylwia bez dwóch zdań
A jedziemy w takie miejsce, że klimaty prawie jak we Francji, więc tylko taki skład jest brany pod uwagę Muszkieterów trzech musi być, nie inaczej