Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

sylwia_slomc... 23:15, 07 cze 2018

sylwia_slomc... 23:16, 07 cze 2018

Iwonka 07:38, 09 cze 2018

Udało się zebrać muszkieterki i pojechałyśmy we środę do "Ogrodu pełnego lawendy" w miejscowości Ostrów.
Kochana Sylwio, pasowanie na Dartaniana to wyróżnienie Bo tych muszkieterów było czterech a on był przywódcą odważnym i walecznym Mądrzę się, do wikipedii zajrzałam
Tak więc 4 muszkieterki szalały na lawendowym polu, "Richelieu" nam nie towarzyszył Niestety Piotrka nie było z nami. Faktycznie chyba lepiej nie wychylać się przed żoną, że z taką bandą wyjazd był organizowany
Na polu okazało się, że lawenda w takiej ilości chyba mnie uczula, dostałam upierdliwego wręcz kataru. W domu zrobiłam test i zakupione 5 pęczków ustawiłam przy łóżku w sypialnii. Noc przespałam spokojnie, bez żadnych dolegliwości. Także chyba mogę zrobić u siebie "Prowansję" - taką mini, mini
Dziękuję Sylwia za pamiątkowe zdjęcia, no i jak tu nie mianować cię Dartanianem Baterie masz naładowane, kartę przygotowaną
Z Ogrodu lawendowego pojechałyśmy do ogrodu Anitki. Dziękuję kochana za zaproszenie Być chociaż przez kilka godzin cząstką twojego azylu na Wichrowym wzgórzu to ogromna przyjemność. Taka dawka doznań, których w kilku słowach nie da się opisać, a czasami wręcz słów brak, tak piękny zakątek to jest
Reszta dokumentacji wrażeń chyba dopiero jutro, dziś cały dzień pod znakiem nieco innego relaksu, zmykam na warsztaty
paulina_ns 07:47, 09 cze 2018

Fiu, fiu jaka sesja w lawendzie pięknie wygląda w takiej ilości, no i modelka jak ładnie pozuje
Iwonka 19:17, 10 cze 2018

paulina_ns napisał(a)
Fiu, fiu jaka sesja w lawendzie pięknie wygląda w takiej ilości, no i modelka jak ładnie pozuje

Dziękuję Paulinko, w lawendowym polu każdy pięknieje Zerknęłam do ciebie, dzieci dostały fantastyczny domek w prezencie. Widzę, że masz kocimiętkę, ja też jestem nią oczarowana. Zasadziłam w piątek wśród 3 brzóz doorenbos, ciekawa jestem efektu jak wszystko nieco podrośnie.
Iwonka 19:26, 10 cze 2018

Moja pamiątka z Lawendowego Ogrodu Kupiłam pięć pęczków, które teraz suszę. W domu ma kolor niebieski, zaś oświetlona na polu promieniami słonecznymi bardziej fioletowy.

I jeszcze raz łany lawendy, tym razem z mojego aparciku
Iwonka 19:30, 10 cze 2018

Moje buszujące w łanach lawendy dziewczyny
Iwonka 19:34, 10 cze 2018

Lawendowe łany okiem Anitki Piękne połączenie fioletu i szarości. Udało się nawet motylka modraszka uchwycić
Iwonka 19:45, 10 cze 2018

Przydałby się taki mini łan w moim ogrodzie Patrzenie na tyle fioletu, szarości i zieleni ma niezwykle uspakajające działanie Sylwia pięknie uchwyciła kojącą moc tego zakątka...

Nasze zmagania z wiatrem Walczymy o fotki bez włosów na twarzy, starając się jednocześnie nie zniszczyć kopców lawendy.

Aguś dziękuję za to zdjęcie
sylwia_slomc... 19:56, 10 cze 2018

Iwonko do Madzi z Tobą jedziemy, Aga weźmie Aganię