Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

kasiek 13:31, 08 lip 2018

Iwonka - dziekuje za te horty, bedę w tygodniu, Az mi się oczy śmieją
fNapisałam u siebie - napiszę i u Ciebie - Fajna z Ciebie dziewczyna, z ikrą, uśmiechem, siłą ale i pokorą - lubie takie zestawienia Cos czuje że będziemy często do siebie wpadać na kawę
Katkak 13:37, 08 lip 2018

kasiek napisał(a)
Matko, Katka gdybyś bliżej nas mieszkała to chyba byłybyśmy stale raz u jednej raz u drugiej

Ale by fajnie było
kasiek 20:47, 08 lip 2018

Iwonka jak będzie ładnie w poniedziałek to podjadę z eM po te horty po pracy - ok?
abiko 21:14, 08 lip 2018

Wróciłyśmy..i szczerze szkoda, że jednak się nie zdecydowałaś z nami wybrać. No ale widziałam, że z Katką jedziecie.. polecam
Iwonka 21:27, 08 lip 2018

kasiek napisał(a)
Iwonka - dziekuje za te horty, bedę w tygodniu, Az mi się oczy śmieją
fNapisałam u siebie - napiszę i u Ciebie - Fajna z Ciebie dziewczyna, z ikrą, uśmiechem, siłą ale i pokorą - lubie takie zestawienia Cos czuje że będziemy często do siebie wpadać na kawę

Dziękuję za tyle ciepłych słów, aż się wzruszyłam No i zdecydowanie będziemy się "kawkować"

kasiek napisał(a)
Iwonka jak będzie ładnie w poniedziałek to podjadę z eM po te horty po pracy - ok?

Podjedźcie koniecznie, już je nawet mocno podlałam, żeby lepiej było kopać. Tylko buziakiem was nie powitam, gardło mnie piecze jak diabli. Stąd ta wczorajsza chrypka była...
Iwonka 21:28, 08 lip 2018

Katkak napisał(a)

Ale by fajnie było

To tylko godzina drogi autostardą, no może troszkę ponad godzinę Damy radę
Iwonka 21:41, 08 lip 2018

abiko napisał(a)
Wróciłyśmy..i szczerze szkoda, że jednak się nie zdecydowałaś z nami wybrać. No ale widziałam, że z Katką jedziecie.. polecam

Tak myślałam, że będzie fajnie... Czekam na foty
Z Katką do Wojsławic? Nie umawiałyśmy się, na razie tylko na spotkanie u mnie, wszyscy będziemy altanę chrzcić, pytanie tylko kiedy, bo widziałaś jak wolno mi to idzie...
Odespałam dziś za wszystkie czasy. To przemęczenie, które mnie dopadło to nie tylko babskie historie, ale też przeziębienie. Jak była u mnie Kasia w południe już zaczynałam chrypieć, pół nocy nie spałam tak mnie gardło piekło. Jakiś wirus chyba, spałam w południe i po południu po prawie 3 godziny. Nie wiem, co ja teraz w nocy będę robić
kasiek 21:43, 08 lip 2018

Iwonka napisał(a)

Dziękuję za tyle ciepłych słów, aż się wzruszyłam No i zdecydowanie będziemy się "kawkować"

Podjedźcie koniecznie, już je nawet mocno podlałam, żeby lepiej było kopać. Tylko buziakiem was nie powitam, gardło mnie piecze jak diabli. Stąd ta wczorajsza chrypka była...

Oki, to jak nie będzie lać, to będziemy po 16. Wojtek chciał rano pojechać - ale go ostudziłam że to najpierw trzeba wykopać - żebyś widziała jego minę Poza tym ja sobie Ciebie nie odpuszczę
Iwonka 21:43, 08 lip 2018

Katkak napisał(a)

Mogłabym powiedzieć, że kupię przetacznika dla Ciebie, ale wtedy byś nie przyjechała . Więc przyjedź koniecznie . Teraz w środy i w soboty oprócz tych, że tak powiem stacjonarnych klamotów jest jeszcze Pan, który na zewnątrz w pudłach sprzedaj swoje klamoty. Wczoraj dorwałam parę rzeczy, a najbardziej z tego się cieszę

i zobacz jaka fajna donica .

Kasiu, fajne zakupy!!! Donica piękna a to metalowe cudo... domyślam się, że już masz na niego jakiś pomysł Zazdroszczę takich umiejętności, ale przynajmniej mam się od kogo uczyć
kasiek 21:45, 08 lip 2018

Iwonka napisał(a)

Tak myślałam, że będzie fajnie... Czekam na foty
Z Katką do Wojsławic? Nie umawiałyśmy się, na razie tylko na spotkanie u mnie, wszyscy będziemy altanę chrzcić, pytanie tylko kiedy, bo widziałaś jak wolno mi to idzie...
Odespałam dziś za wszystkie czasy. To przemęczenie, które mnie dopadło to nie tylko babskie historie, ale też przeziębienie. Jak była u mnie Kasia w południe już zaczynałam chrypieć, pół nocy nie spałam tak mnie gardło piekło. Jakiś wirus chyba, spałam w południe i po południu po prawie 3 godziny. Nie wiem, co ja teraz w nocy będę robić

Kuruj się, ja wspomniałam Katce że się umawiamy na wyjazd - wiem że najpierw Kapias, ale o Wrocław przeciez nie odpuścimy Ale to może w sierpni. W lipcu Kapiasa oblecimy