Dobrze, że dziewczyny w odwiedziny poszły i zdjęcia zrobiły Iwonko pięknie ci ten placyk wyszedł i altana zdecydowanie w tym jaśniejszym kolorze nabiera innego wyrazu cudnie buziaczki
Padłam, jak zobaczyłam te fotki Kiedy ty je zrobiłaś? Oj przydałby mi się na codzień taki dokumentalista... Mnie ostanio bardzo chce się coś robić, ale o aparacie zapominam zupełnie. Wpadłam w trans szlifowania, matko jaka to fajna robota!!! A rabatka przy wykuszu już inaczej wygląda Te same roślinki ale nieco przesadzone. Obiecuję wkrótce obfocić
Chyba mnie zabijecie, ale pomalowałam też komin na jasno i powiem szczerze, jestem zachwycona efektem Zeszlifowałam też belkę na komminie na jaśniejszą, o wiele lepiej teraz wygląda. Podbitkę pomalowałam ostatecznie na gładko, żal mi było tej przecierki, ale faktycznie jest teraz lepiej. Za to mebelki będą przecierane. Tak fajna struktura się odsłania, że żal będzie to zamalować.
Już ci pisałam, ale jeszcze raz powtórzę, uwielbiam szlifowanie Nawet nie wiedziałam, że to tak fajna robota Tak to wstępnie wygląda, może jeszcze więcej zeszlifuję, ale najpierw zrobię próbkę malowania. Ogromna różnica, prawda?
Nic się nie chwalę bo zarobiona jestem A tek serio, to zapominam o aparacie jak wpadnę w taki remontowy szał. Był też moment, że wcale mi się nie podobało, to co mi wychodziło, no więc nie uwieczniałam bo po co dodatkowo się katować. Ale już widać światełko w tunelu i dobrze, że Sylwia przypadkiem postępy obfociła
Dzięki Wam Dziewczyny mam swój mały pamiętnik na tym forum Dziękuję Muszę jeszcze wkleić zdjęcia z wyjazdów, żeby była już pełna dokumentacja.
Anitka brałaś jakiś słoik ode mnie? Mam nadzieję, że nie było wtopy?! Wczoraj przeglądałam ogórki, 4 słoiki musiałam wyrzucić. Moja mama też. Nie wiem co poszło nie tak. Ogórki od mamy, robiłyśmy osobno. Mam nadzieję, że jeśli wzięłaś ogórki to chociaż te lepsze...
Dokładnie Moniczko, dziewczyny po mnie przyjechały i pojechałyśmy do Katki z Mojej baki. Sylwia to taki ekpres, nie wiem, kiedy to wszystko u mnie obfociła. Ale to dobrze, przynajmniej widać jakiś postęp