Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 05:50, 03 lip 2018

abiko napisał(a)
Dziękuję że byłaś z tym swoim całym urokiem drobnej kobietki.. I cudne prezenty.. Twój już mam w sypialni

Z tą drobnością to wiesz... polemizowałabym, zwłaszcza jak taka kruszynka to pisze Cieszę się, że śpisz z moim prezentem Mam nadzieję, że Łukasza też przytulasz
Iwonka 05:53, 03 lip 2018

Monia81 napisał(a)
Iwonko cudnie było cię zobaczyć buziaczki wielkie

Was też Kochani pozdrawiam Mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie będziemy wspólnie świętować w nowej altanie No powiedzmy, że nowej Z waszą pomocą będzie jak nowa
Iwonka 06:01, 03 lip 2018

Agania napisał(a)
Iwonko jak miło nam było Cię u nas gościć, wiesz, że pogodowa aura była ponura, że prawie płakałam, przez ten deszcz....widać, że jednak ogrodowa pasja, my ogrodowo zakręceni przyciągamy słońce.

Dziękuję, że dzięki Tobie i Agnieszce wspólnie razem podróżujemy i spędzamy czas

Śliczna jest latarenka od Ciebie i babkę zajadamy ze smakiem

Buziak

Jesteśmy podobne do siebie, ja też bym płakała widząc taką aurę za oknem. Ale faktycznie przyciągnęliśmy słońce Było cudnie, a z takim energetycznym towarzystwem to chyba w każdą pogodę damy radę
Babka cytrynowa na każde ogrodowiskowe spotkania coś mi się buntuje Na domowe potrzeby wyrasta jak szalona a na wyjścia próbuje się odchudzać! No prawdziwa z niej baba
Do następnego spotkania, w ramach buntu baby już ze sobą nie wezmę Ale Aganię jak najbardziej
Iwonka 06:08, 03 lip 2018

Anitka napisał(a)
Iwonko fajnie było się ponownie spotkać i zaliczyć maratonik ogrodowy. Takie spotkanie dają niesamowitą energię do działania. Ja dzisiaj po pracy wróciłam po 19, rozpakowywałam nas, prałam i nawet żywopłot grabowy przycięłam, poplewiłam i róże przekwitnięte wycięłam
Kibicuje metamorfozie altany. Nie zamęczasz mnie pytaniami, ja to lubię robić

Cieszę się, że objechaliście szczęśliwie i jeszcze na spotkania zdążyłaś Po tylu wrażeniach wcale się nie dziwię, że energia aż cię rozpiera. Podziwiam, ile w jeden wieczór zrobiłaś! W sumie to dobrze, że nie ma u nas białych nocy, trudno byłoby przestać pracować Mnie też niedziela zmobilizowała. Dobrze, że popadało i pogoda się poprawia. Będę znów malować, chociaż dzisiaj porzeczki u kuzynki wzywają W kilka osób planujemy zbierać, więc może jakoś to pójdzie.
sylwia_slomc... 10:40, 03 lip 2018

Nalewka porzeczkowa jest przepyszna, to tak w ramach podpowiedzi na przetwory
lindsay80 12:59, 03 lip 2018

Witaj Iwonko,
ostatnio często Cię widuję na zdjęciach z ogrodowych wojaży
Wypróbowałam paluchy z Twojego przepisy, super wyszły

Ja też ostatnio przerabiam owoce, głównie na nalewki - stoją już dwa słoje świdośliwowo-cytrynowej, wiśniowa i malinowa
Iwonka 07:34, 04 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nalewka porzeczkowa jest przepyszna, to tak w ramach podpowiedzi na przetwory

No właśnie chyba będzie, bo aż żal tej ilości owoców nie wykorzystać. Dziś znów zbieramy Masz jakiś sprawdzony przepis?
Iwonka 07:38, 04 lip 2018

lindsay80 napisał(a)
Witaj Iwonko,
ostatnio często Cię widuję na zdjęciach z ogrodowych wojaży
Wypróbowałam paluchy z Twojego przepisy, super wyszły

Ja też ostatnio przerabiam owoce, głównie na nalewki - stoją już dwa słoje świdośliwowo-cytrynowej, wiśniowa i malinowa

No właśnie wychodzi na to, że nic nie robię tylko ogrody zwiedzam Same fotorelacje z wcieczek, żadnych z mojego ogródka No ale taki fajny team się zawiązał, że jakoś tak samo wychodzi Zaraz piszę do ciebie po przepisy, nie mam już żadnej nalewki w zapasie poza pigwówką.
kasiek 21:52, 04 lip 2018

Dorwałam glediczie - piękna! Ale sie ciesz - ile lat ma u Ciebie?
abiko 10:58, 05 lip 2018

Iwona tak wrociłam sobie do Twoich zdjęć, i do Twojego domu chyba pasowałyby takie niebieskie donice.. trochę to będzie inaczej wyglądało, bo Anitka ma inny styl, ale pomyśl. Wróć do Kapiasa, do zdjęć ogrodu śródziemnomorskiego.