Iwonko bardzo dziękuję za to, że mnie odwiedziłaś i za piękny prezent . Dziewczyny mówiły mi (nie jedna i nie dwie, że konie można z Tobą kraść, a dziś sama miałam okazję się o Tym przekonać . Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się poznać i mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia. Zostawiam foteczki na pamiątkę
Iwonko....cały tabun koni możnaJesteś tak pozytywnie nastawiona do świata i tak zarażasz uśmiechem, że mnie mięśnie mimiczne do tej pory boląMam nadzieje do niedzieli
Kasiu dziękuję za zaproszenie i cudowną gościnę Zdobycze z klamociarni już zagospodarowane, no i najważniejsze - pasują Żałuję, że kupiłam tylko jednego białego przetacznika, jeśli nie znajdę w okolicy to znów przyjadę
Fajne zdjęia, takie wesołe, szczególnie te z Igunią
Mogłabym powiedzieć, że kupię przetacznika dla Ciebie, ale wtedy byś nie przyjechała . Więc przyjedź koniecznie . Teraz w środy i w soboty oprócz tych, że tak powiem stacjonarnych klamotów jest jeszcze Pan, który na zewnątrz w pudłach sprzedaj swoje klamoty. Wczoraj dorwałam parę rzeczy, a najbardziej z tego się cieszę
i zobacz jaka fajna donica .