Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

sylwia_slomc... 12:15, 05 lip 2018

Iwonka napisał(a)

No właśnie chyba będzie, bo aż żal tej ilości owoców nie wykorzystać. Dziś znów zbieramy Masz jakiś sprawdzony przepis?

Tu na forum jest wątek nalewkowy z tego co pamiętam
Katkak 19:32, 06 lip 2018

Iwonko bardzo dziękuję za to, że mnie odwiedziłaś i za piękny prezent . Dziewczyny mówiły mi (nie jedna i nie dwie, że konie można z Tobą kraść, a dziś sama miałam okazję się o Tym przekonać . Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się poznać i mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia. Zostawiam foteczki na pamiątkę

sylwia_slomc... 00:00, 07 lip 2018

Iwonko....cały tabun koni możnaJesteś tak pozytywnie nastawiona do świata i tak zarażasz uśmiechem, że mnie mięśnie mimiczne do tej pory boląMam nadzieje do niedzieli
Krakus 23:03, 07 lip 2018

widze że Muszkieterki dalej podóżója po Polsce faceci Mecze oglądają to i czas jest
Krakus 23:03, 07 lip 2018

kasiek napisał(a)
Dorwałam glediczie - piękna! Ale sie ciesz - ile lat ma u Ciebie?

jak możesz na priv to napisz gdzie bo szukam właśnie..
Iwonka 10:17, 08 lip 2018

Katkak napisał(a)
Iwonko bardzo dziękuję za to, że mnie odwiedziłaś i za piękny prezent . Dziewczyny mówiły mi (nie jedna i nie dwie, że konie można z Tobą kraść, a dziś sama miałam okazję się o Tym przekonać . Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się poznać i mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia. Zostawiam foteczki na pamiątkę

Kasiu dziękuję za zaproszenie i cudowną gościnę Zdobycze z klamociarni już zagospodarowane, no i najważniejsze - pasują Żałuję, że kupiłam tylko jednego białego przetacznika, jeśli nie znajdę w okolicy to znów przyjadę
Fajne zdjęia, takie wesołe, szczególnie te z Igunią
Iwonka 10:19, 08 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Iwonko....cały tabun koni możnaJesteś tak pozytywnie nastawiona do świata i tak zarażasz uśmiechem, że mnie mięśnie mimiczne do tej pory boląMam nadzieje do niedzieli

Dziękuję Sylwuś, niedzielę jednak spędzam w chałupie Mam nadzieję, że w Wojsławicach też tak pięknie dziś wam słońce świeci
Iwonka 10:20, 08 lip 2018

Krakus napisał(a)
widze że Muszkieterki dalej podóżója po Polsce faceci Mecze oglądają to i czas jest

Muszkieterki złapały wiatr w żagle O glediczji już ci piszę na prv.
Katkak 10:34, 08 lip 2018

Iwonka napisał(a)

Kasiu dziękuję za zaproszenie i cudowną gościnę Zdobycze z klamociarni już zagospodarowane, no i najważniejsze - pasują Żałuję, że kupiłam tylko jednego białego przetacznika, jeśli nie znajdę w okolicy to znów przyjadę
Fajne zdjęia, takie wesołe, szczególnie te z Igunią

Mogłabym powiedzieć, że kupię przetacznika dla Ciebie, ale wtedy byś nie przyjechała . Więc przyjedź koniecznie . Teraz w środy i w soboty oprócz tych, że tak powiem stacjonarnych klamotów jest jeszcze Pan, który na zewnątrz w pudłach sprzedaj swoje klamoty. Wczoraj dorwałam parę rzeczy, a najbardziej z tego się cieszę

i zobacz jaka fajna donica .

kasiek 13:29, 08 lip 2018

Matko, Katka gdybyś bliżej nas mieszkała to chyba byłybyśmy stale raz u jednej raz u drugiej