Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 06:44, 28 cze 2018

Z Moniczką podziwiamy jak niesamowicie wszystko u Magdy rośnie i jaki kawał pracy wykonała. Rozplenica chyba jakieś dopalacze od niej dostaje

Na koniec nasza wesoła ekipa

Iwonka 07:11, 28 cze 2018

24 czerwca - kolejna niedziela spędzona w cudownym ogrodzie i wspaniałym towarzystwie Dziękuję Kasiu za zaproszenie to Twojego Ogrodu złudzeń i niespodzianek. Już ci to mówiłam, ale jeszcze raz powtórzę. Piękniejszej nazwy nie mogłaś wymyślić Oddaje sedno twojego ogrodu. Dałaś szansę dojrzałym drzewom i stworzyłaś wśród nich bajeczne zakątki, które zdają się nie mieć końca. To sztuka, która udaje się nielicznym i ty do nich należysz. Malujesz roślinami kompozycje, uzupełniając je dodatkami, które pasują i tworzą spójną całość.

Miałam przyjemność podziwiać twój tajemniczy ogród w towarzystwie Andrzeja i Konrada z Kondziowego Ogrodu. Na pamiątkę wklejam sobie kilka zdjęć, które oni zrobili. Chłopaków przywitała słoneczna pogoda...

Chatka wśród drzew urzeka formą i kolorem. Spatynowany dach jest takim smaczkiem, że Kasiek nie waż się go zmieniać

Artystyczny kompostownik - tylko u Kasi można znaleźć takie cudo

Furtka i ... lustro - w końcu odkryłam magię tego kącika Niesamowite wrażenie!
Iwonka 07:15, 28 cze 2018

Kilka zbliżeń na rośliny... Ta hortensja szczególnie mnie urzekła, ma piękny kolor i wygląda niesamowicie delikatnie...

Dwa stawki, mały i duży, w którym mnóstwo roślin. Będę pukać po jedną z nich
Iwonka 07:19, 28 cze 2018

Pogoda była kapryśna, w którymś momencie deszcz pokazał swoją siłę a altana Kasi swoją moc Dach wytrzymał intensywne opady a my podziwialiśmy magię ogrodu... Czyż nie jest pięknie...?!

I na koniec piękni MY
Krakus 08:18, 28 cze 2018

Iwonka napisał(a)
Taka piwniczka w ogrodzie to moje marzenie, no może niekoniecznie z jałowcem na dachu

wow super spotkania...widziałem juz zdjęcia Z ogrodu z Wilkiem ale Twoim okiem tez fajnie wszystko wyszło...ta ziemianka tez mnie urzekła i zapisałem usiebie w chciejstwach

widzę że dużo jeszcze innych spotkań było super zakątki pokazujesz u Kogo to było ?

Edit: doczytąłem. Ogród złudzeń i niespodzianek
Monia81 12:22, 28 cze 2018

Iwonko pospacerowałam sobie po Twoim wzgórzu ja tam po zdjęciach chaosu żadnego nie dostrzegam, wręcz przeciwnie, pięknie masz już dojrzały, kolorowy ogród pomysł z drugą młodością dla altanki super, na pewno jasny kolor bardzo rozjaśni ten zakątek fajny masz widoczek z tego swojego wzgórza... buziaki i do zobaczenia
Agania 12:41, 28 cze 2018

Iwonko super retrospekcja ze wszystkich spotkanek Do zobaczenia w niedziele u mnie
sylwia_slomc... 13:48, 28 cze 2018

Świetnie się z Tobą podróżowałoA z upałem dawaliśmy radę
Iwonka 16:14, 28 cze 2018

Dla wszystkich, którym smakowały moje paluchy Grissini

https://www.ogrodowisko.pl/watek/8575-paluchy-grissini

Na niedzielę znów upiekę
sylwia_slomc... 16:44, 28 cze 2018

Iwonka napisał(a)
Dla wszystkich, którym smakowały moje paluchy Grissini

https://www.ogrodowisko.pl/watek/8575-paluchy-grissini

Na niedzielę znów upiekę

Duuużo poproszę Ze mnie piekarka kiepska, ale Twoje paluchy uwielbiam