To dobrze, że się zresetowałaś. Ciężki czas dla Was.
Wianek wygląda cudnie na nowym kolorze drzwi
W tym sezonie bardzo dużo pracy w ogrodzie wykonałaś, my to wiemy
U mnie po raz pierwszy w tym roku ślimaki odpuściły, kokoryczka ma się dobrze przy zawilcach koło altany
Wianek też mi się podoba, mam nadzieję, że pięknie się zasuszy.
Aguś czas pędzi jak szalony, mnóstwo obowiązków, ale to dobrze, bo wiesz , że nie lubię za długo siedzieć na tyłku No chyba, że z drutami Robię teraz parkę, będzie jak znalazł na obecne szarugi.
Powoli odrabiam się z dodatkowych zajęć, będzie więcej czasu na forum, przygotowanie ogrodu do zimy i druty Wyobraź sobie, że nawet cebule mam jeszcze nie posadzone. Dobrze, że w przyszłym tygodniu pogoda ma się poprawić. Ogarnę to i liście, które spadają jak szalone. Ma to swój urok, ponieważ są tak cudnie kolorowe...
Czasu na forum ostatnio bardzo mi brak, ale za tydzień już powinno być lepiej Wrzucam zaległe wrześniowe migawki z nowej rabaty Myślę, że będzie tu pewna roszada na wiosnę, ale z ogólnej koncepcji jestem zadowolona
Jesienne klony aż rażą swoimi kolorami... ten zdecydowanie jest moim ulubionym Szkoda tylko, że rośnie w miejscu, którego nie widać z okien domu. Na wiosnę już postanowione, że taki sam pojawi się obok pomalowanej pergoli.