Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Agania 20:46, 23 lis 2018

Pamiętasz jak ja mocno trzymałam Twój biały sweterek w rękach...piękny...fotka wow

Klony jesienne zachwycają jak zawsze...jest w nich moc

Iwonka szukam etui na telefon komórkowy na szyję...znalazłam coś takiego:
http://uoliuoli.blogspot.com/2014/04/etui-na-telefon-komorkowy-i-recenzja.html
jak myślisz trudne?...bardzo mi się podoba...rwie mnie do takiej robótki
malgorzata_s... 22:31, 25 gru 2018

Co tutaj jakaś laba ? Pozdrawiam
Monia81 12:35, 30 gru 2018

Iwonko u Ciebie też cisza... wszystkiego co najlepsze w nowym roku, oby był radosny i pełen wspaniałych chwil buziaczki i do zobaczenia, bo do wiosny coraz bliżej...
Anitka 09:15, 07 lut 2019

Iwonko, kopce kretów też można pokazywać w przerwie w dzierganiu na drutach Bardzo popularne są na ogrodowisku.

Możesz tej ziemi użyć do doniczek z cebulkami.
Krakus 10:00, 07 lut 2019

Anitka napisał(a)
Iwonko, kopce kretów też można pokazywać w przerwie w dzierganiu na drutach Bardzo popularne są na ogrodowisku.

Możesz tej ziemi użyć do doniczek z cebulkami.

to ja mam mnóstwo ziemi do doniczek w tym roku...jak pole minowe wygląda...
sylwia_slomc... 17:36, 07 lut 2019

U mnie to samo Pokaż lepiej co tam wydziergałaś ?
abiko 10:40, 08 lut 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Laba, laba.. Iwonka się zadrutowała chyba na amen
Anitka 09:46, 18 lut 2019

Może na chwilkę druty porzucisz i wybierzesz się na targi w Jasionce z nami?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/9692-targi-w-jasionce?page=1#post_6
Iwonka 05:59, 07 mar 2019

Katkak napisał(a)
Iwonko podziwiam i wystrojony jesiennie ogród, i umiejętności manualne, w sensie dzierganie na drutach i tak fenomenalne efekty, i towerowe wycieczki w rak pięknej scenerii
Dzierganie na drutach tak mnie pochłonęło, że jak to Abiko napisała, faktycznie zadrutowałam się na amen Ale wracam bo wiosna idzie i pora na inne przyjemności

Agania napisał(a)
Pamiętasz jak ja mocno trzymałam Twój biały sweterek w rękach...piękny...fotka wow Iwonka szukam etui na telefon komórkowy na szyję...znalazłam coś takiego:
http://uoliuoli.blogspot.com/2014/04/etui-na-telefon-komorkowy-i-recenzja.html
jak myślisz trudne?...bardzo mi się podoba...rwie mnie do takiej robótki
Etui cudeńko, ale jak pomyślę o tym jakie to maleństwo - niesamowity wysiłek dla koncentracji i oczu. Ale piękne...
Mam nadzieję, że wkrótce się widzimy i zdasz relację jak idzie Milk shake Zerknęłam na twoje kadry z ostatnich miesięcy w ogrodzie - cudo!!!

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Laba Ogrodowiskowa na całego, poza tym niestety zero laby. Ale idzie wiosna, więc i moja wena do ogrodu i dokumentacji się budzi

Monia81 napisał(a)
Iwonko u Ciebie też cisza... wszystkiego co najlepsze w nowym roku, oby był radosny i pełen wspaniałych chwil buziaczki i do zobaczenia, bo do wiosny coraz bliżej...
Oby był radosny Moniu, to prawda. Ale czasem codzienność dopada i nie bywa kolorowo. No nic wiosna idzie więc i ja budzę się Ogrodowiskowo Buziaki i do zobaczenia

Anitka napisał(a)
Masz rację Anitko, można i kopce uwiecznić w ogrodowym pamiętniku, ale druty przy kominku wygrywały przy takiej pogodzie Na szczęście temperatury na zewnątrz już na dużym plusie więc mój ciepłolubny tyłek zaczął od poniedziałku porzucać domowe ciepełko i działać na tym moim ogrodowym łez padole

Krakus napisał(a)

to ja mam mnóstwo ziemi do doniczek w tym roku...jak pole minowe wygląda...
Dokładnie Piotrek, musimy chyba podziękować tym małym stworzonkom, za dostawy świeżej, przekopanej ziemii

Anitka napisał(a)
Może na chwilkę druty porzucisz i wybierzesz się na targi w Jasionce z nami?
No porzucam, porzucam i na szczęście jeszcze macie miejsce dla zadrutowanej koleżanki

abiko napisał(a)

Laba, laba.. Iwonka się zadrutowała chyba na amen
Aguś masz ode mnie czapę na następną zimę za doskonałą puentę "Zadrutowanie się na amen" - jesteś niesamowita

Iwonka 06:22, 07 mar 2019

No więc "zadrutowałam się na amen", ale kilka swetrów powstało, a nawet wyszły ze mną na spacer

Byłam z koleżanką na plantacji dyń, spontaniczna wycieczka po jesiennym Krakowie zakończyła się na polu niedaleko Sylwii z Rancza Szmaragdowa Dolina.Opis w necie kusił bardzo, koleżanka liczyła na fajne kadry, niestety nie było ich zbyt wiele. Jednak mnóstwo odmian dyń, do wyboru i koloru, wynagrodziło wycieczkę. Kupiłam tę, którą trzymam w ręce i piękną białą. Długo zdobiła wejście do domu a potem została upieczona w piekarniku

Zdjęcia pośrodku to moja prywatna żarówka Jesienią świeci aż oczy bolą.
I na koniec mój "udzierg" na spacerze w Przegorzałach Niestety urok tej okolicy odchodzi w niepamięć. W urokliwym zamku ma powstać hotel