Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

abiko 08:30, 26 paź 2018

Nie.. no modeleczko, zdjęcia z parku super I ten Twój własnej roboty sweterek

Zaraziłam się od Ciebie zgniłą zielenią wiesz
Krakus 09:07, 26 paź 2018

piękną jesień pokazujesz w ogrodzie nowe rabaty i przeróbki ..pod glediczją mi się podobało ale teraz też pewnie wyjdzie fajnie...

doczytałem że sweter własnej roboty- szacun!

miskant super miałem kiedys ale jakoś mi nie rósł.. jak będziesz dzielić to mnie dopisz do kolejki
sylwia_slomc... 10:33, 26 paź 2018

Przepięknie ogród się prezentuje i chyba najładniejszy jesienią właśnie

Co do giganteusa, i ograniczania, to sprawdź teraz właśnie czy w samym środku nie jest łysy, bo one wypuszczają nowe przyrosty po obwodzie, a od środka robią się puste, więc jak poobcinasz to co ma rosnąć może zostać łyse pole jeśli nie wypuści świeżych.
Trzeba by podpytać tych co już tak robili
W ananasie Ci do Twarzy
Monia81 10:41, 26 paź 2018

Iwonko świetnie w tych liściorach wyglądasz piękne zmiany ogrodowe, jesień nam wprowadziła śliczne przebarwienia buziaczki
malgorzata_s... 11:03, 26 paź 2018

Iwonko śliczna modelka z ciebie No a widok z okna bajka. nic bym nie ugotowała bo zagapiłabym się na amen
Anitka 11:15, 27 paź 2018

Iwonka napisał(a)

Dziękuję Anitka, że byłaś, z Tobą i resztą towarzystwa było mi w tym dniu znacznie łatwiej niż mogło... Kominek - kompletnie wyleciał mi wtedy z głowy... Poprawię się następnym razem W tę sobotę paliliśmy i było super. Ale szkoda, że gdy byliście to nie pomyślałam...
Sweterek ci zrobię obiecuję U mnie w domu nikt nie chce a dla samej siebie? No ileż można
Dziękuję Ci za poidełko. Jest przepiękne Kotom też się podoba
Dzięki Wam mam kopniaka, żeby nie stać w miejscu. Super, bo lepiej się czuję jak coś robię

Cieszę się, że poidełko się spodobało i Tobie i kotom. Mam nadzieje, że kotom jako miska a nie kuweta

Wianek ładnie na tle tych białych drzwi się prezentuje. Śliczny. Do mojego ostatnio sikorki się dobrały

Liściaste o tej porze roku tworzą naprawdę super widoczki i nie tylko z okna kuchennego. No i jeszcze ta sesja w liściach i z "kaktuskiem" na koniec - brawo dla modelki
bql3 10:20, 28 paź 2018

Iwonka napisał(a)

Perfekcyjne ujęcie a klon dissectum jest mega

pozdrawiam
Jan
Katkak 10:29, 28 paź 2018

Iwonko podziwiam i wystrojony jesiennie ogród, i umiejętności manualne, w sensie dzierganie na drutach i tak fenomenalne efekty, i towerowe wycieczki w rak pięknej scenerii
Muszelka 15:53, 28 paź 2018

Iwonka napisał(a)

Świetliście, barwnie - cudnie!

Balea 13:19, 12 lis 2018

Witam,

masz bardzo ladny ogrod.
Przelecialam wszystkie strony w twoim watku i chcialam sie zapytac, co dokladnie podsadzalas pod doorenbosy? Widac ze hortensje i co jeszcze?

Masz moze aktualne zdjecie z rabaty z doorenbosami?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies