Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 07:49, 15 paź 2018

KOCHANI DZIĘKUJĘ WAM ŻE BYLIŚCIE
Wracam po krótkiej przerwie...
Mam nawet trochę fotek z jesiennego ogrodu
Dziękuję za prezenty Foto na pamiątkę
Róża od Sylwii i brunnera od Kasi już posadzone
Iwonka 07:51, 15 paź 2018

Pomalowane drzwi zdobi nowy wianek, wreszcie można szaleć z kompozycjami Na poprzednim ciemnym brązie niewiele było widać
Iwonka 07:56, 15 paź 2018

Agania napisał(a)
Iwonko niedzielę spędziłam przemiło i przesympatycznie w taką pogodę warto spędzać czas w miłym towarzystwie,
tworzysz super klimat... altaną się zachwyciłam tak bardzo i Twoimi dziełami,
że nie zauważyłam pomalowanych drzwi.

Dziękuję było przepysznie i poznałam Twojego syna, nie wyglądasz na takie dorosłe dzieci

Szkoda buka...to był piękny okaz drzewa

Czekam na nowy wianek...masz już pomysł?

Trzymajcie się pomimo trudnych chwil....buziaki

Dziękuję Agatko za wszystko Wracam z nową energią, chociaż trudne były te ostatnie dni... Dzięki Wam w niedzielę było mi łatwiej przetrwać ten dzień.
Ty też kochana nie wyglądasz na takie dzieci mój drugi syn się ukrywa, taki wiek te 16 lat
Wianek już nowy, lepiej go widać na tej bieli
Dziękuję za białe wrzosy Zdobią wejście razem z poidełkiem od Anitki.
Iwonka 07:59, 15 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Iwonko dziękujemy za przemiłe popołudnie. Twój ogród zachwyca o tej porze masą przebarwień i cudownych kolorków Rewelacyjna metamorfoza altanki pergoli i drzwi, ślicznie wyszłoCiężka praca się opłaciła i kolor idealny.

Dziękuję Kochana że byliście, za Wami dałam radę... Buziaki za prezenty Latarenka zdobi toaletkę w sypialni, róża w ogrodzie, pigwa w trakcie przetwarzania
Dziękuję za pamiątkowe foty, jak zawsze jesteś z tym niesamowita
Masz rację co do zimowego spotkania, może być fantastyczne przy ognisku czy rozpalonym kominku
Iwonka 08:04, 15 paź 2018

Katkak napisał(a)
Iwonko bardzo się cieszę, że mogłam Cię odwiedzić . Ogród masz piękny, już bardzo dojrzały, a mimo to jeszcze tyyyyle miejsca do sadzenia, bomba . Każdy widok z okna to piękny pejzaż. A ciekawe ukształtowanie ogrodu to jego dodatkowy plus, bo dzięki temu jest nietuzinkowy i jedyny w swoim rodzaju. Wiesz, że ja mam zboczenie na punkcie dodatków, przyciągają mnie dosłownie

Kasiu buziaczki wielkie za niespodziankę Ach te Kasie Takie spotkania na spontanie najlepsze!!!
Dodatków u mnie przybywa, a to wszystko przez takich jednych z takiego forum
Miejsca do sadzenia faktycznie robi mi się sporo, rośliny wyrastają i odsłaniają puste dolne piętra. Będzie znów co robić na wiosnę Zmierzam w kierunku upraszczania, stąd te ogrodowiskowe powtórzenia... No i hortensje Co ja na to poradzę że wprost kocham te wszystkie bukietówki
Iwonka 08:06, 15 paź 2018

Bogdzia napisał(a)
A gdzie ten tytułowy chaos bo jakos nie dostrzegłam ani odrobiny.

Bogdziu był nawet konkurs na nową nazwę, ale zostało wzgórze chaosu. Mam sentyment do tej nazwy i tak już zostanie
Iwonka 08:11, 15 paź 2018

Kondzio napisał(a)
My również dziękujemy za wspaniałe przyjęcie. Twój ogród jest dojrzały i pełen klimatycznych miejsc...

Dziękuję Wam za niedzielę, dzięki Wam było mi łatwiej przetrwać ten trudny czas...
Buziaki wielkie za zdjęcia Wiesz, że jestem w fazie obrażania się na wiele zakątków w swoim ogrodzie, a dzięki tym fotkom mam pamiątkę i mobilizację nad czym na wiosnę popracować Ściskam Was raz jeszcze
Iwonka 08:15, 15 paź 2018

margaretka3 napisał(a)

Ach! Ileż nowych rabat bylinowych! Coś wspaniałego.
Iwonko, niesamowicie ożywiłaś ogród. Trzymam cały czas dla Ciebie dwie ogromne kępy Ice Dance.
Czym malowałaś drzwi? To specjalna farba? Nie będzie odpryskać? Swoim drzwiom też bym zafundowała odnowę, bo nie cierpię ich koloru.

Trzymaj kochana tego Ice dance, mam tyle pustych miejsc do obsadzenia
Drzwi malowałam matową Jedynką do drewna i metalu. Sprawdziła mi się ta farba na drzwiach wewnętrznych, tu mam nadzieję, że też będzie dobrze. Drzwi wejściowe są w zupełnym zaciszu, bez słońca i deszczu. No i teraz mogę szaleć z wiankami, lepiej je widać niż na brązie
Iwonka 08:22, 15 paź 2018

Anitka napisał(a)
Iwonko dziękuję za spotkanie. Pogoda zawsze nam sprzyja. Choć myślałam, że jak będzie chłodno i nieprzyjemnie to kominek odpalimy. Ale i tak było niezwykle klimatycznie i miło. I te sweterki śnią mi się po nocach. Na żywo wszystkie zmiany wyglądają jeszcze lepiej. Pamiętam jak bałaś się tych zmian na początku, a teraz idziesz jak burza. Metamorfozy jedna za drugą. I tak trzymać. Brawo!

Dziękuję Anitka, że byłaś, z Tobą i resztą towarzystwa było mi w tym dniu znacznie łatwiej niż mogło... Kominek - kompletnie wyleciał mi wtedy z głowy... Poprawię się następnym razem W tę sobotę paliliśmy i było super. Ale szkoda, że gdy byliście to nie pomyślałam...
Sweterek ci zrobię obiecuję U mnie w domu nikt nie chce a dla samej siebie? No ileż można
Dziękuję Ci za poidełko. Jest przepiękne Kotom też się podoba
Dzięki Wam mam kopniaka, żeby nie stać w miejscu. Super, bo lepiej się czuję jak coś robię
Iwonka 08:24, 15 paź 2018

Magleska napisał(a)
Niesamowite zmiany
Zazdroszczę spotkania tęsknię za Wami
Buziaki

Madziu przytulam mocno
Nasze ty adoptowane dziecię Do zobaczenia słońce