Wreszcie miałam natchnienie aby poszukać starych fotek Gdyby w 2000 roku było Ogrodowisko, toby się działo! A tak wyszło co wyszło i teraz trzeba kombinować, aby było ładniej
Piotrek w 100 % podpisuję się pod twoim wpisem, tak jak i Gosia
Takie podsumowanie uświadamia moc wzrostu niektórych roślin. Teraz w szkółkach coraz więcej modyfikacji i miniatur czy wolniej rosnących roślin. Mnóstwo inspiracji w necie. Przy odrobinie kasy i wysiłku można stworzyć perełkę, do czego powolutku będę zmierzać
Ja też Madziu Chociaż pogoda taka se Kominek w alatnie się przyda
U ciebie kochana za jakiś czas będą fajne podsumowania. Masz mnóstwo zdjęć, ogrom roślin... Będzie co porównywać
Witaj, z przyjemnościa zapoznałam się dzisiaj z Twoim ogrodem i z Tobą Podziwiam ogrom pracy, który włożyłaś Ty i Twój Tato. Wspomnienie o Nim napisałaś wzruszające... Z zachwytem patrzę na oczko wodne, moje marzenie
Pozdrawiam ciepło
U mnie wiosna najładniejsza, latem ogród przysycha by jesienią znów dać koncert Też siedzę dużo na O. Dział projektowania uzależnia Matko czemu go nie było 19 lat temu
Buziole Brzozowa dziewczyno Tajemniczy ogród to była moja książka dzieciństwa Marzę o leśnym zakątku i mam już pewien pomysł na przemycenie go u mnie. Poczytałam wczoraj o twoich zmaganiach, zazdroszczę, że jesteś na początku drogi... Tyle wskazówek na forum, że nic tylko działać, mimo, iż kochana czwóreczka pewnie skutecznie mamie przeszkadza
Dziękujemy Iwonko za zaproszenie i gościnę...jesteśmy oczarowni ogrodem,
Leszek i ja kotami pieszczochami...tak miło spędzony czas na zawsze pozostanie nam w pamięci
Kilka fotek zostawiam na pamiątkę
Stworzyłaś tutaj sporo miejsca na chciejstwa do obsadzenia