Po przodach i tyłach pora na boczki a jako, że za boczkami kobiety nie przepadają to i u mnie one skromne

Mało zdjęć w tym temacie. Więcej wkrótce się pojawi bo wąska, południowa strona domu przechodzi metamorfozę. Baaardzo wolną jak to u mnie, ale może coś z tego wyjdzie.
Na razie skromne porównanie
Rok 2000
Na skarpie sadzimy głównie iglaki: cisy, choiny kanadyjskie Jeddeloh, jałowce. Przychodzi folia i tona kamieni
Rok 2010
Skarpa po 10 latach nabiera nieco masy. Nie jestem dumna z tych nasadzeń, lubię bardzo cisy i choiny, reszta taka se

Cieszę się z brzozowej kurtyny sąsiada trwając w totalnej nieświadomości, że krajobraz za płotem nie bywa na wieki i dobrze zabezpieczyć się i samemu zadbać o osłonę
Rok 2015
Opaska wzdłuż południowej ściany domu zyskuje nieco roślin. Powstaje wrzosowisko i rabatka bylinowa. Kancik wije się jak szalony
Rok 2017
Zalogowanie na forum sprawia, że kanciki nieco się prostują
Po 19 latach od pierwszych nasadzeń przychodzi mi pozbyć się wyrzutów sumienia i wyrzucić szmatę z całej skarpy. Wymaga to przerzucenia ton kamienia, walki z powrastanymi korzeniami. Robota prawie na finiszu a fotorelacja wkrótce