Bardzo ladne u mnie tez taki kolor wrzosow nigdy takiegokoloru zima nie mialam. Ciekawe od czego to zalezy, zima lagodna i pewnie dlatego soki kraza czy co? Juz w listopadzie taki piekny kolor.
Widze u ciebie choiny sa rzadkie. Reniu przytni kazdy koniec galazki i wyrastajace z galazki pedy na ok 10 cm nie boj sie zobaczysz zageszcza sie. Nawet przewodnik przytnij.
Juz takie porzadki zrobilas? U was to cieplej np u nas na mapach swieci slonce w realu dopiero dzisiaj od poludnja swiecilo ale bylo i jest cieplo.
Powiem Ci Ula, że nie mogę na nią patrzeć!
Przeraża mnie zbieranie kamienia z tej rabaty, a muszę to zrobić
Głupi człowiek wysypał na gołą ziemię to teraz się pobawię w Kopciuszka, a co
Ja kamyki dałam na agro ale raz mnie pokusiło żeby je pozbierać i umyć. Wiadra, sitka, kupę wody i roboty na cały dzień. Chyba więcej się nie zmuszę do tego .
Ja z innych miejsc wybieram wiaderkami. Ale i tak nie wszystko, chodzi o gruz. U Ciebie rozumiem miało być ozdobnie....dasz radę
Rośliny nawet lubią w ziemi trochę kamyków, coś może zostać wmieszane w ziemię.
Myślałam że rośliny wysadzasz.
Ja u Ciebie, a TY u mnie. Rośliny też będę wysadzać- pierwsze pójdą hortensje, bo już mam dla nich przygotowane stanowisko, trawę wyrzucę -okazało się, że to gracilimus ale podrabiany ten kwitnący. Mam dostać na wiosnę od koleżanki porządnego gralilimusa z licencją