Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tu na razie jest klepisko....

Tu na razie jest klepisko....

kasiab 06:53, 02 mar 2026

Wafel napisał(a)
Uśmiecham się jak czytam o tym stresie początkującego ogrodnika chyba każdy tak miał na początku a teraz co roku jakieś tetrisy i nawet człowiek się cieszy, że może coś pozmieniać

Na pewno opcja z możliwością zmian jest bardzo uwalniająca bo ta presja to było coś okropnego. Mój Mąż nie ingeruje co sądzę i gdzie, czy dlaczego przenoszę. Mamy znajomych, gdzie niestety ogrodnik nic nie może sam, cały czas ma kontrolę, pytanie komentarze ze strony drugiej
kasiab 06:54, 02 mar 2026

Lidio muszę zajrzeć do Justynki i zobaczyć co tam fajnego ma dziekuje
Agatorek 18:28, 02 mar 2026

kasiab napisał(a)

Akurat te drobiazgi mnie najbardziej cieszyły... tylko ta presja, jakby wszystko miało już na zawsze być w tym samym miejscu

Rzadko kiedy co przesadzam. Chyba że coś mi padnie (naturalnie lub szkodniki wykopią ). A tak, to nie lubię zmian (zmiana miejsca zamieszkania się nie liczy ).
kasiab 20:31, 02 mar 2026

Agnieszko u Ciebie na rabatach panuje zmienność i cały czas wyskakuje coś nowego, u mnie cały czas to samo. Uwierz, można się znudzić
ewsyg 21:08, 02 mar 2026

kasiab napisał(a)

Ja się zielska spodziewałam... niestety nawet takiego formy, jaki mam.
Skarpa jest z tyłu przy tarasie. Nasz dom jest bardzo wysoko postawiony i działka nie była równa

Magda z Nowy początek z wilkiem w tle też ma wysoko postawiony dom i dość spore skarpy. /zajrzyj do niej i zobacz jak ona sobie z tym poradziła. Ma piękny ogród, widziałam go na żywo.
kasiab 15:02, 03 mar 2026

Dziekuję Ewo. Znam doskonale wątek Magdy