Nasiona Philovita kupisz nowe czy będziesz eksperymentować z własnych zbiorów?
To jednak F1 więc mogą wyrosnąć potomkowie tej odmiany.
Zdjęcia żylety jak zawsze
A albumy też robię- dzięki Tobie oczywiście.
Kupię nowe. Nie mam miejsca na eksperymenty z F2. ... Hmmmm... pewnie na siłę to miejsce znalazłabym, ale ja lubię luz na rabatach, więc nawet nie będę szukać miejsca na eksperymenty
Cieszę się, że załapałaś bakcyla albumowego. Program do projektowania C. jest bardzo intuicyjny. Parę dni temu nauczyłam go obsługiwać 7 letnią dziewczynkę. Ma teraz wielką frajdę Sama opracowuje swoją pierwszą fotoksiążkę "Kocham konie" (od 3 r.ż. jeździ na koniu, posiada więc dużo zdjęć).
Na chwilę obecną (bo pewnie jeszcze kilka razy ją zmieni) zaprojektowała taką okładkę:
Dzisiaj udało mi się ogarnąć cały warzywnik (13 skrzynek). Mam tylko zagwozdkę, co zrobić z selerem naciowym na zimę (w zamrażarce nie mam już miejsca).
Co by się stało, gdybym zostawiła go w skrzyni? Padnie? U nas jeszcze nie było przymrozków.
W tym roku Jesień nas rozpieszcza. Po kilku deszczowych dniach podarowała cały słoneczny tydzień. I prognoza pogody na kolejny tydzień jest również bardzo obiecująca
Jutro sobota, malujemy kota! A, nie! Muszelka podwija rękawy i robi w ogrodzie jesienne porządki!