Jeśli masz miejsce - sadź. Są wyśmienite. A ich zdrowotność mnie powaliła. Jeszcze w listopadzie wyglądały, jak malowane. Likwidowałam zdrowe, kwitnące krzaki.
Muszelka, przepraszam za może dziwne pytanie. Zobaczyłam na jednym z twoich zdjęć, na furtce tabliczkę z ostrzeżeniem przed psem. Czy dobrze widzę że jest na niej fota Twojego psiaka? Słyszałam że można gdzieś takie tabliczki zrobić. Zamawiałaś gdzies u siebie, czy może w necie?
Ja właśnie teraz dopiero zaczęłam się zastanawiam jakie odmiany bym chciała. Na pewno zostaje ze mną Faworyt i żółty gruszkowy ale w mniejszej ilości i z karłowatych Maskotka. Szukam jakis karłowatych koktajlowych i coś wysokiego w ciemnym kolorze.
O matulu! Ależ masz sokoli wzrok!
Tak, tabliczka została wykonana na zamówienie (w necie). Jest na niej rzeczywiście zdjęcie mojej kochanej Coffee. Tabliczkę sama zaprojektowałam i poprosiłam tylko o jej wykonanie. Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci w pw link. Ta drukarnia również sama robi projekty, wystarczy wysłać zdjęcie pupila i tekst, jaki chcesz na tabliczce zamieścić. Nie pamiętam, ile płaciłam, ale niedużo, chyba ok. 20-30 zł plus przesyłka.
Wykonanie bez zarzutu, jestem zadowolona. Tabliczka wisi na furtce ponad rok i nie widać na niej żadnych uszkodzeń typu wyblaknięte kolory (a wali na nią słońce przez cały dzień, bo to strona pd).