Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

DorKa 18:16, 01 lip 2018

effka napisał(a)
Dorka pocieszam, każdy ma chwile zwątpienia. Wszędzie wokoło szmaty, beylajaka ziemia, zero kompostu, obornika, mączki, bylejaka kora i wydaje się, że jest ok. Ale z bliska już tak nie jest. Najbardziej nienawidzony przeze mnie widok, to jak plewię rabatę na styku z sąsiadką i moim oczom ukazuje się szmata wystająca spod kory. Wiadomo korę zawsze w końcu wywieje a że chyba nie dosysypuja, bo po co, skoro ogrodnika raz zrobił, to czarny plastik bije po oczach!
Rośliny chorują, rodki z żółtymi listkami, kulki buskowe nie docięte, ja już zboczenie mam.
Nie kopię cie w d..ę tylko mocno przytulam

Jak szybko przyszło zwątpienie tak szbko odeszło Teraz mam 2 tg urlopu które spędzam w domu z dzieciaczkami więc będzie czas spokojnie popracować
Dzięki Ewcia
DorKa 18:18, 01 lip 2018

Toszka napisał(a)
Ostatnie dwa lata niewiele robiłam w ogrodzie...przycięłam kulki, żywopłot, wysypałam kompostem z korą, kosiłam trawniki. Lenia miałam, a ogród przeżył
Mniej przeżył odchowanie szczeniaków (trochę zniszczeń mam), ale w tym roku mam pretekst do zmian i chęci są

to bardzo dobre wieści zniszczenia po szczeniakach potrafię sobie wyobrazić. U mnie tylko jedna demolka a tyle zniszczeń
DorKa 18:20, 01 lip 2018

Magleska napisał(a)
tulkam mocno ......ech te nasze dylematy ciągłe ......
.... czasem zastanawiam się czy warto tyle czasu poświęcać ogrodowi .....ale jak wyjdę na ogród ,to mi te dylematy przechodzą
na pewno nie mam idealnie ,ale i tak cieszę się z tego co mam ,a jak ktoś pochwali ,to zaraz mi lepiej

buziaki ,głowa do góry i jutro będzie lepiej

No właśnie wyszłam Madzia na ogród i wyzdrowiałam Jednak to nieuleczalne Bużka. Dzięki kochana.
mrokasia 20:20, 01 lip 2018

DorKa napisał(a)

No właśnie wyszłam Madzia na ogród i wyzdrowiałam Jednak to nieuleczalne Bużka. Dzięki kochana.

Fajnie, że forma wróciła .
2 tygodnie urlopu w domu - zazdroszczę . Choć przy dzieciakach to za wiele nie da się porobić...
Kasia_CS 02:13, 26 lip 2018

A co tu tak cichutko?
eVka 09:03, 26 lip 2018

O już myślałam, że Dorka wróciła, brakuje Ciebie!
Magleska 16:42, 08 sie 2018

Czas wakacyjny
Macham
anpi 17:11, 08 sie 2018

Ciekawe jak tam hortki w Zakręconym...?
DorKa 08:27, 13 sie 2018

dziewczyny jestem i żyję ale dopiero wróciłam po kolejnym urlopie 2 tygodniowym i zanim ogarnę się w pracy to parę dni minie. A jak teraz zajrzę do Was to już nie wyjdę i na pewno się nie odrobię Także wracam niebawem na normalne obroty. Buziaki wakacyjne dla wszystkich
eVka 08:37, 13 sie 2018

DorKa napisał(a)
dziewczyny jestem i żyję ale dopiero wróciłam po kolejnym urlopie 2 tygodniowym i zanim ogarnę się w pracy to parę dni minie. A jak teraz zajrzę do Was to już nie wyjdę i na pewno się nie odrobię Także wracam niebawem na normalne obroty. Buziaki wakacyjne dla wszystkich

Ooo, ale lenistwo buziaki