kochana gdybym pokazała inne zakątki to zobaczyłabyś całą prawdę Odkurzacz ogrodowy jeszcze na strychu. Liczę po cichu,że nie będę musiałą go uruchamiać bo watr liście wywieję
korona nie będzie zasłonięta Chodzi o to ,żeby zamknąć ten kąt w jedną całość . Teraz to wygląda tak :
Blachą, która nie ukrywam ma być elementem dekoracyjnym chcę zatuszować ten kąt. Osiągnąć wrażenie jednolitej ściany.Blacha będzie max do wysokości ogrodzenie czyli pod koroną. Sadząc tam np ML można całkowicie zasłonić pień.
Dorka, przepraszam że tak drążę ten temat, tym bardziej, że już zaczęliście to robić - ale wychodzę z założenia, że lepiej teraz, niż jak już będzie stało na miejscu
Żeby nie wchodzić w długie wyjaśnienia narysowałam wersję z drzewem przed lutrem i za lustrem:
Dorka, Ty te szmaragdy masz posadzone po łuku? Bo jeśli tak to wg mnie tam jednego brakuje. Tego z prawej strony pnia popchnęłabym nieco w prawo i wtedy za pniem platana posadziłabym brakującego. Stworzyłyby Ci zieloną ścianę i ten róg by się optycznie "zgubił".