Haniu rewelacyjne ogrodzenie bardzo nowoczesne i minimalistyczne, moje marzenie nie do zrealizowania.
Przypuszczam jednak ,że nie tania taka impreza Ale chcieć to moć przecież Trzymama kciuki,żeby u Ciebie stanęło!
Bardzo chcę powstrzymać się od typowej dla pracy chaotycznej. Tj zaczynam wszystko bo chcę mieć na już i efekt jest taki,że wszystko rozpierdzielone a nic nie skończone Dlatego front zostawiam na wczesne lato. Troszkę funduszy tam potrzeba tym bardziej,że stożki, kulki i inne zimozielone same drogie są. u nas maju komunię syna więc kasa teraz potrzebna. A dodatkowy plus jest taki,że będę mogła dopracować projekt
na froncie wycięłam tylko trawę obok włazu do szamba zgodnie z tym co planowałam
Kącik będzie fajny jak tylko eMus pomoże dokończyć Ale jak zrobię zdjęcia przed i po to będzie efekt wow W tym kącie był taki bajzel ,że szkoda gadać.
Dalej nurtuje mnie kwestia nawierzchni w tym miejscu. Pamiętasz,że pierwotnie miała być ścieżka z płyt i kamieni. Odpadła w przedbiegach ze względu na drzewa. Ilość liści i żołędzi jest tam ogromna. Dlatego miejsce to musi być łatwe do sprzątania. Jednocześnie obok jest huśtawka dla dzieci i tam płyty / kostka nie bardzo. Zrobić dwie nawierzchnie ? Jedną pod przyszłą altanę a drugą pod plac zabaw ? Qrcze brak mi pomysłu...
a demolka fakt urosła bardzo ma posturę psa a nie delikatnej suczki