Więcej niż metr no dobra dobra poszerzę Do tej pory tam tylko tuje rosły wiec ciężko mi sobie wyobrazić co tam miałoby rosnąć.... Jeżeli hortensje dadzą tam radę to poszerzę ile trzeba Wtedy z tarasu tak blisko miałabym piękny widok
Rozumiem to trzymam kciuki. Bardzo lubię remonty
Ja w tym roku mam zamiar tylko jakąś fototapetę młodemu do pokoju zainstalować ( ściany białe, gdzie ja miałam rozum ) A,że fanem piłki jest to problemu z wyborem nie będzie.
I jeszcze mam jeden plan chciałabym kupić stół. uwaga - okrągły Widzisz jak mnie zafiksowałaś tymi kółkami Taki, co to sie rozłoży na min 12 osób. Wigilię co roku u nas jest i co roku ten sam problem. Gdzie ich wszystkich posadzić.
O to faktycznie grubo Ja podłogi już też chętnie bym zmieniła na praktyczne, na których każdego paproszka nie widać Białe sie zamarzyły to mam Ale chyba po 5 latach troszkę za wcześnie na wymianę
Długie ciemne, zimne wieczory...idealny czas na planowanie czy to remontu czy ogrodu
Kółeczka z przodu Ci wyszły rewelacyjnie ....podoba mi się ten pomysł Efki ....pewnie rozważysz
Wogóle te zdjęcia dachowe fajne
Psiaka masz słodkiego ..... niszczy w ogrodzie ,czy posłuszny ? ..... czytam jeszcze ,że stół w domu tez ma być okrągły hihi ....zakręcony ogród i zakręcony dom pozdrawiam
Fakt, na dachowym dopiero widać jak wyszło i co do ew poprawy jest.Kochany eMuś Z jednje strony chciałabym juz działać ale z drugiej to dobrze,że zima przed nami i sporo czasu na przemyślenie. Nie będę robić jak dotąd wszystko na łapu capu a potem przemeblowanie co tydzień
Psiak słodziak ale obok grzecznych to on nawet nie stał Nie daj się zwieść tym słodkim oczkom. Temperamentna jest i najbardziej z roślin lubi hortensje a ostatnio jaśminowca Błędy młodości, któż ich nie popełniał - ona roku jeszcze nie ma. Liczę na to ,że zmądrzeje