Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród ponad miarę - czyli trudne początki

Ogród ponad miarę - czyli trudne początki

Roocika 08:11, 22 kwi 2022

ajka napisał(a)
Dziś posadziliśmy drzewa. Już mi się podoba Pomiędzy drzewami posadzę hortensje silver dollar, przynajmniej takie na razie są plany.

Bardzo podoba mi się ta perspektywa, pięknie się prezentują te drzewa. Jakie to są drzewa Aniu?
BASIA8 09:01, 22 kwi 2022

Piękne drzewa, już takie duże -super
antracyt 09:14, 22 kwi 2022

Ogród przyjemnie się zapełnia
Judith 14:54, 22 kwi 2022

Ależ się dzieje! Ależ zmiany! Super! Ten etap - organizację przestrzeni - lubię najbardziej .
Pisałaś, że pod huśtawką chcesz dać żwir i płyty. Płyty na placu zabaw to nie jest bezpieczne połączenie. Myślałaś, by dać tylko żwir? Albo - jeśli na korzystanie z placu zabaw zanosi się jeszcze dość długo - można dać miękkie panele, takie jak na miejskich placach zabaw pod huśtawkami.
ajka 15:58, 22 kwi 2022

Judith napisał(a)
Ależ się dzieje! Ależ zmiany! Super! Ten etap - organizację przestrzeni - lubię najbardziej .
Pisałaś, że pod huśtawką chcesz dać żwir i płyty. Płyty na placu zabaw to nie jest bezpieczne połączenie. Myślałaś, by dać tylko żwir? Albo - jeśli na korzystanie z placu zabaw zanosi się jeszcze dość długo - można dać miękkie panele, takie jak na miejskich placach zabaw pod huśtawkami.

Judith, płyty na ścieżce do huśtawki, pod huśtawką żwir. Ale to ma być huśtawka taka do wylegiwania się tylko, rekreacyjna Mój syn skończył właśnie 18 lat, a córka ma 13, to już nie dzieci Chyba, że wnuków kiedy na ogrodzie doczekam Trampolinę rozkładamy, bo córka ćwiczyła akrobatykę i lubi na niej skakać, kiedyś zastąpię tą część rabatą.
ajka 15:59, 22 kwi 2022

Roocika napisał(a)

Bardzo podoba mi się ta perspektywa, pięknie się prezentują te drzewa. Jakie to są drzewa Aniu?

Roocika to wiśnie umbraculifera.
ajka 16:02, 22 kwi 2022

anuska2507 napisał(a)
Super alejka!

Co ile masz posadzone tawuły Grefsheim?

Anuska średnio co 1,10-1,20m.
Judith 00:08, 23 kwi 2022

ajka napisał(a)

Judith, płyty na ścieżce do huśtawki, pod huśtawką żwir. Ale to ma być huśtawka taka do wylegiwania się tylko, rekreacyjna Mój syn skończył właśnie 18 lat, a córka ma 13, to już nie dzieci Chyba, że wnuków kiedy na ogrodzie doczekam Trampolinę rozkładamy, bo córka ćwiczyła akrobatykę i lubi na niej skakać, kiedyś zastąpię tą część rabatą.

Aaa, wszystko jasne .
ajka 21:26, 26 kwi 2022

U nas pada od dwóch dni, więc prace wstrzymane.
Wiśnia Kiku Shidare kwitnie pięknie jak zwykle.

A dziś kupiłam piękną jabłoń rajską Royal Beauty, o której myślałam o dłuższego czasu.

To chyba będzie jej miejsce docelowe.

DariaB 22:33, 26 kwi 2022

Pięknie kwitną drzewka! Ja dostałam ogrodowiskowy ban na zakupy to chociaż pooglądam