No to chwalę się swoimi zakupami. Klon strzępiastokory, na którego chorowałam już od dłuższego czasu. Niestety większy egzemplarz ktoś zwinął mi sprzed nosa. Ale ten też jest ładny, rozłożysty, tylko pewnie ze 2 lata młodszy Mam nadzieję, że się przyjmie.
Fajne zakupki, klon strzępiastokory bardzo mi sie podoba, kiedyś miałam kupić ale mi się nigdzie nie trafił.
Dąb błotny Green Dwarf jak podrosnie będzie cudny! Widziałam kiedyś na żywo duże drzewo i zrobił na mnie wrażenie
A co to za piaskownica? Tam basen będziesz miała czy po prostu plaża?
Effka kupiłam w Kaczergisie, było jeszcze kilka sztuk, ale krzywe i miały mało gałęzi, nie było już z czego wybrać. Patrzyłam już w zeszłym roku na nie, ale też nie było co wybrać.
Dąb błotny Green Dwarf wygląda najpiękniej na jesień, wtedy najwięcej też kupujących Postanowiłam, że będę szybsza
W piaskownicy stała huśtawka, jak dzieci były mniejsze to się tam bawiły w piasku. Teraz wyrosły. No i w piaskownicy stawiamy co roku basen. Miało stanowić to coś w rodzaju plaży Kiedyś miałam pomysł by posadzić tam palmę, bananowca, albo coś w tym stylu, ale nie mam gdzie ich trzymać przez zimę.
Kawa z tego co wiem ambrowiec mam normalny. Co do klonów to jeszcze mam palmowe i globosum. A strzępiastego masz długo? Jak on się wybarwia w ciągu roku?
Taki palmowy mam przed domem. Muszę go ładnie jakoś uformować, ale nie mam pomysłu za bardzo co wyciąć i jak.
A globosumy wyglądają teraz tak. I teraz nie wiem co z tym fantem zrobić, bo ten klon niby bez liści wybija na dole. To w końcu suchy jest, przemarznięty czy o co chodzi?