Piękna ta róża Czy to rabatówka czy okrywowa? Myślę, że zmieściłaby się jeszcze u mnie w ogrodzie
Bardzo podoba mi się Twój ogród Cudna rudbekia, takich ciemnych floksów jeszcze nie widziałam.
Witam się w Twoim wątku i ogrodzie. Zaznaczam i dodaję do ulubionych
Jestem mniej więcej na 20 stronie i chcę przeczytać cały. Masz naprawdę ocean kwiatowy. Niesamowite jak kolorowo, żywiołowo, energetycznie. Pięknie.
Jestem pod wrażeniem, że Ty sama wysiewasz tyle kwiatów. Kiedyś wysiewałam (jakąś malutką część z tego co Ty) i wiem ile to wymaga pracy. Podziwiam (bo pikowanie mnie "zabijało" hahaha). Niemniej efekty masz spektakularne. Pozdrawiam i wracam do czytania wątku.
Aniu dziękuję za miłe słowa. Ja lubię tą całą robotę przy kwiatach. Tym bardziej, że sianie i pikowanie odbywa się w miesiącach zimowych, gdy w ogrodzie nie ma co robić.
przepiekne kwiaty kwitnienie w pelni tez lubie nasadzenia masowe jest boski efekt co do rozy gebruder grimm mam 3 lata dwa krzaczki stanowisko pol cieniste i niemam najlepszych wrażeń bo slabo kwitnie musze ja przesadzic na stanowisko sloneczne jezowki masz piekne
Dostaję oczopląsu na widok Twoich rabatek, ale to takiego naprawdę pozytywnego.
No, cudnie. Po prostu cudnie, kolorowo.
Uwielbiam i ja kolory.
Ale aż tak mega kolorowo to nie mam.
Bardzo mi się podoba u ciebie. I rabaty i wszelakie te roślinki
Ten różowy przetacznik i ja mam od ubiegłego roku. Ładnie kępiasto rośnie. Podoba mis się.
Pozdrówki zostawiam :F
Rzeka kwiatowa oglądnęłam Twoje energetyczne fotki - od razu więcej chęci do pracy dostałam. Przepięknie kolorowo.
Jak byłam młodsza to pamiętam, że w ogrodzie chciałam mieć tylko iglaki i ew. inne zimozielone i żeby kwiatów nie było za bardzo. Dzisiaj to się zmieniło. Uwielbiam jak coś kwitnie, widok pszczół na kwiatach, latające motyle i wszelkie inne bzyczki. Czerpię energię i radochę z tych kolorów. A że u mnie ich tyle nie ma to zaglądam do Ciebie i już jest
Bajkowo.