Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród kwiatowy

Ogród kwiatowy

KasiaBawaria 14:44, 12 lip 2019

Zajrzalam i do ciebie Usiade z kawka i posiedze sobie chwilke
AgataM 14:59, 12 lip 2019

Piękna ta róża Czy to rabatówka czy okrywowa? Myślę, że zmieściłaby się jeszcze u mnie w ogrodzie
Bardzo podoba mi się Twój ogród Cudna rudbekia, takich ciemnych floksów jeszcze nie widziałam.
anna_g 16:45, 12 lip 2019

Witam się w Twoim wątku i ogrodzie. Zaznaczam i dodaję do ulubionych
Jestem mniej więcej na 20 stronie i chcę przeczytać cały. Masz naprawdę ocean kwiatowy. Niesamowite jak kolorowo, żywiołowo, energetycznie. Pięknie.
Jestem pod wrażeniem, że Ty sama wysiewasz tyle kwiatów. Kiedyś wysiewałam (jakąś malutką część z tego co Ty) i wiem ile to wymaga pracy. Podziwiam (bo pikowanie mnie "zabijało" hahaha). Niemniej efekty masz spektakularne. Pozdrawiam i wracam do czytania wątku.
violaskom 00:48, 17 lip 2019

anna_g napisał(a)
Witam się w Twoim wątku i ogrodzie. Zaznaczam i dodaję do ulubionych
Jestem mniej więcej na 20 stronie i chcę przeczytać cały. Masz naprawdę ocean kwiatowy. Niesamowite jak kolorowo, żywiołowo, energetycznie. Pięknie.
Jestem pod wrażeniem, że Ty sama wysiewasz tyle kwiatów. Kiedyś wysiewałam (jakąś malutką część z tego co Ty) i wiem ile to wymaga pracy. Podziwiam (bo pikowanie mnie "zabijało" hahaha). Niemniej efekty masz spektakularne. Pozdrawiam i wracam do czytania wątku.

Aniu dziękuję za miłe słowa. Ja lubię tą całą robotę przy kwiatach. Tym bardziej, że sianie i pikowanie odbywa się w miesiącach zimowych, gdy w ogrodzie nie ma co robić.
violaskom 00:52, 17 lip 2019

violaskom 00:54, 17 lip 2019

violaskom 00:57, 17 lip 2019

Kasiolaaa 05:10, 17 lip 2019

przepiekne kwiaty kwitnienie w pelni tez lubie nasadzenia masowe jest boski efekt co do rozy gebruder grimm mam 3 lata dwa krzaczki stanowisko pol cieniste i niemam najlepszych wrażeń bo slabo kwitnie musze ja przesadzic na stanowisko sloneczne jezowki masz piekne
anabuko1 08:49, 17 lip 2019

violaskom napisał(a)

Dostaję oczopląsu na widok Twoich rabatek, ale to takiego naprawdę pozytywnego.
No, cudnie. Po prostu cudnie, kolorowo.
Uwielbiam i ja kolory.
Ale aż tak mega kolorowo to nie mam.
Bardzo mi się podoba u ciebie. I rabaty i wszelakie te roślinki
Ten różowy przetacznik i ja mam od ubiegłego roku. Ładnie kępiasto rośnie. Podoba mis się.
Pozdrówki zostawiam :F
anna_g 09:23, 17 lip 2019

violaskom napisał(a)

Rzeka kwiatowa oglądnęłam Twoje energetyczne fotki - od razu więcej chęci do pracy dostałam. Przepięknie kolorowo.
Jak byłam młodsza to pamiętam, że w ogrodzie chciałam mieć tylko iglaki i ew. inne zimozielone i żeby kwiatów nie było za bardzo. Dzisiaj to się zmieniło. Uwielbiam jak coś kwitnie, widok pszczół na kwiatach, latające motyle i wszelkie inne bzyczki. Czerpię energię i radochę z tych kolorów. A że u mnie ich tyle nie ma to zaglądam do Ciebie i już jest
Bajkowo.