Kindziu, jest Azofoska w płynie, w takich butlach jak florowit. Właśnie takiej użyłam - jakoś mi się wydaje, że te sypane nawozu albo nie dotrą przez korą, albo wypalą rośliny.
No faktycznie jezowki masz wypasione Super. A Berry Smoothie u mnie swietnie sie sprawdzaja... Za to padla mi jedna marmoladka i jedna Plum Pudding. No coz, lajf is brutal, full of zasadzkas and kopas w poopas
Gabi jeżówki wbrew pozorom są dość bezproblemowe ,a te twoje wyjątkowo ładne odmiany . ja dopiero sie nabywam tych nowszych odmian . dzisiaj znowu przywlokłam 2 kolory , ale odmian to mi nikt nie umiał określić . kolor piękny cytrynowy i pudrowy bordo .
a czy te derenie twoje będą takie mini jak są ?
szukam fajnej odmiany na miejsce wielkiego potffora pod robinią . już postanowione że na wiosnę eksmisja , rośnie jak szalony , co roku golę go prawie do zera a z rozdrabnianiem gałęzi nie nadążam . mam dość .
Alinko, teoretycznie powinny być małe, maksymalna wysokość 1,5 metra i podobna szerokość. Co z niego wyrośnie, to się okaże. Na pewno ma mniejsze liście i jest bardziej zwarty od elegantissimy.
Za ławeczką są trzy - środkowy trzeci sezon, boczne drugi.
Przez te upały to moje S.Comforty też zbrązowiały a były takie śliczne, kolorowe.
Tylko Berry Smoothie sobie radzą dobrze i Marmolade też strzymują
Żółte żurawki wykopię jeszcze w ten weekend