Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miniaturowy ogródek

Miniaturowy ogródek

Enya73 15:57, 30 lip 2013

GabiK napisał(a)
Anitko, mnie też było miło cię zobaczyć, choć w końcu nie pogadałyśmy. Już myślę, jak to nadrobić. Może w tym wrześniu? Ale to by nie był weekend... Główkuję.

Wycieczka udana, choć upał straszny. Konior był jednak zamknięty. Na szczęście jest po drodze do Kapiasów. Gaby się z nami zabrała. U Kapiasów spędziliśmy 2 godziny, więc tylko obeszliśmy wszystko, nie kontemplując zbytnio. Zdecydowanie warto tam znowu przyjechać. Spieszyliśmy się do Karoliny.
Dotarliśmy o 17, posiedzieliśmy do 20:30, jeszcze się parę kilometrów po jeżówki od Ani_Asc wracaliśmy.
Gaby od razu odwieźliśmy na polski bus na drugi koniec Warszawy i już o 23:30 byliśmy w domu.

Na liczniku ponad 850 km w te dwa dni.

A Laura spała tylko godzinkę przed Kapiasami, a potem na chwilę nie zmrużyła oka. I gadała bez przerwy prawie. Cały dzień nic nie jadła właściwie, a energię miała za trzech.

Za to jak padła w domu, też nie tak od razu, to spała w poniedziałek do 11:30.
Muszę przyznać, że twarda z niej sztuka.
Takie trasy robi bez marudzenia, bez przerw w podróży.

No ja mam też takie wrażenie, że z niektórymi osobami to w ogóle słowa nie zamieniłam. Z Tobą to faktycznie tak zdawkowo, to ja taka nieśmiała czy Ty? Mus to nadrobić, tyle że ja pracuję i poza domem jestem 10 godzin dziennie. Wolne to mam tylko weekendy i to też nie wszystkie. No chyba że jakiś piątek po południu. Piątki to na Górnym stały się już jakąś tradycją ogrodowiskową. Jak nie będę miała Mamy u siebie, to warunki do spania są jako takie. Do września jeszcze daleko, to się jakoś dogadamy
Pozdrawiam serdecznie
GabiK 16:01, 30 lip 2013

Anitko, myślę, ze po prostu jakoś ścieżki nam się nie skrzyżowały na spotkaniu i za szybko uciekłaś.
Wciągnęłam się w rozmowy ze starymi znajomymi i tylko na pożegnanie Ciebie zdążyłam.
Kombinuj tę podróż służbową do Warszawy. U nas dwa pokoje do spania.
gierczusia 22:51, 30 lip 2013

popcarol napisał(a)
Gabrysiu, pokazuj We czwartek?
k.

No do czwartku przyjdzie nam poczekać ... Trza uzbroić się w cierpliwość
gierczusia 22:54, 30 lip 2013

Achh czytam tu ,że mieliście prawdziwą wycieczkę.. Szkoda ,że nie wiedziałam ,że jedziecie do Kapiasów .. Chętnie bym się z Wami wybrała.. W sumie to nie tak daleko ode mnie .. Laurka jest bosska , ma zapasy energii za trzech .. To jest dar .. Takie Dziecko co nie marudzi , tylko znosi i to z uśmiechem ... Szczęściarze

Buziole wielkie .... Ten czas na spotkaniu był zdecydowanie zbyt krótki .. Czy mam rację ??
Mala_Mi 10:21, 31 lip 2013

Oj widzę, że wszyscy narzekają na za krótkie spotkanie.......... a Alinka chociaż ma wrażenie, że z każdym tylko 2 zdania zamieniła..bo ja po swoim to myślałam, że z nikim nie rozmawiałam...
Gabrysia.... zaproszenie Twoje u siebie przyjęłam, jak tylko nadarzy sie okazja to wpadam jak burza.
Czy z Kity coś tam serduszko Laurki sie znalazło???
grazyna 10:28, 31 lip 2013

Ja też nie jestem pewna czy zdążyłyśmy porozmawiać Nie mniej widzieć się widziałyśmy

Pozdrawiam serdecznie
GabiK 10:32, 31 lip 2013

Aniu, to czekam na tę Twoją burzę u mnie.
Serduszko było w pokoju. Jeszcze nam nad głową nim szurała przed zaśnięciem. U Kapiasów dostała telefon i wyparł serduszko. Całą drogę do domu musieliśmy wymyślać, do kogo ma zadzwonić.

Elu, masz rację. Trzeba pomyśleć nad tygodniowym zjazdem. Jakiś wspólny urlop. W zeszłym roku tydzień byliśmy u Pszczółki, to przynajmniej trochę wieczorami pogadaliśmy.
GabiK 10:32, 31 lip 2013

Odpozdrawiam Grażyno.
Janina 12:01, 31 lip 2013

Pozdrawiam serdecznie, miło mi było Was poznać i waszą słodką córeczkę.
anna_studio 12:02, 31 lip 2013

Gabi...zostawiam pozdrowienia...
A co to za spotkanie się szykuje we wrześniu...???
I gdzie...???