Anda
14:58, 13 kwi 2021

Asiu, nie jest aż tak źle. Natura to wszystko potrafi sama uregulować. Mój bez czarny co roku obsiadają mszyce, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby z tego powodu zaniemógł. Ja nic nie robię. Po pewnym czasie biedronki i inne owady składają w takiej dużej populacji mszycy jajeczka. Lęgnące się larwy są bardzo żarłoczne. Nawet pokazywałam tu fotki kiedyś
Wten sposób z roku na rok masz więcej pożytecznych stworzeń wspomagających Cię w pracy ogrodnika 
Nicienie na opuchlaki ok, ale z resztą nie musisz walczyć. Im mniej ingerujesz, tym lepiej reguluje to sama natura
Ważne, żeby nie używać chemii w ogrodzie. Tym więcej można popsuć niż naprawić.

Nicienie na opuchlaki ok, ale z resztą nie musisz walczyć. Im mniej ingerujesz, tym lepiej reguluje to sama natura

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken