Ewa Pomidorki rosną na razie ładnie tfu tfu, synek codziennie sprawdza Kontrola musi być
Wrotycz też rozrobię Domyślam się, że to będzie wojna nie bitwa
Coś mi doby brakuje ostatnio.
Magda Granulowanym (edit, jeżeli pytasz o nawożenie ), ten przekompostowany damy na frontową
Daria, najlepiej to mieć miks Ale nie ma tak łatwo, trzeba walczyć
Gosia ja je lubię, tylko u mnie jakieś mutanty porosły i wszystko zjadały na tej frontowej No i nie lubię ich ciąć po kwitnieniu, zawsze brak mi czasu
Edyta
No nie wiem czemu u mnie takie wielkie, nawet te liście są ogromne Też je lubię, ale tu na froncie są za duże.
Przeniosę je pod brzozy to może nie będą takie wyrywne
Danusia gdzieś właśnie w swoim wątku pokazowym o tym pisała Ciekawe czy by się sprawdziło. U nas na pewno nie bo, poziom wody gruntowej jest wysoki, ale na działkach, gdzie nie ma gdzie wody odprowadzić pewnie jak znalazł
Hortensje Limelight żyją. Wims redy też, ale mniej zaawansowane są.
Tawuła van Houttea robi się zielona
Taka duża już jeżówka
No i miskant, mam nadzieję, że udaje, że nie żyje, bo reszta ma już coś zielonego.
U nas brak domku doskwiera, bo nie mamy też garażu, to co może leży na zewnątrz a reszta poupychana w domu i na strychu. Cały jeden pokój (ten dla syna) zajęty różnymi gratami. A chciałabym już Go powoli przenosić