Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Po nitce do kłębka ;)

Po nitce do kłębka ;)

malinia 20:02, 30 kwi 2019

Kim napisał(a)
Ale wypasione zakupy modrzew super i jeszcze do tego tak wysoko szczepiony

W jakiej szkółce zaszalałaśgdzie takie cuda sprzedają

U Kapiasa
Dziękuje bardzo no poszalalam teraz trochę bardziej na zimozielone stawiam
Modrzew ma ok170-180
Kim 20:11, 30 kwi 2019

A możesz zdradzić ile dałaś za cisy
Masz rację z tymi zimozielonymi nasadź ich dużo bo to taka podstawa i tło dla innych roślin
Ja zaczęłam za późno przeglądać ogrodowisko i teraz muszę przesadzać i przerabiać a to jest dopiero masakra
Nawet nie wiem jak się za to zabrać od czego zacząćnajlepiej byłoby wszystko wyciepać i robić od nowa
myślę że Ty podążasz dobrym tropem
malinia 20:23, 30 kwi 2019

Kim napisał(a)
A możesz zdradzić ile dałaś za cisy
Masz rację z tymi zimozielonymi nasadź ich dużo bo to taka podstawa i tło dla innych roślin
Ja zaczęłam za późno przeglądać ogrodowisko i teraz muszę przesadzać i przerabiać a to jest dopiero masakra
Nawet nie wiem jak się za to zabrać od czego zacząćnajlepiej byłoby wszystko wyciepać i robić od nowa
myślę że Ty podążasz dobrym tropem

Jest dość duży z 40-50cm i wydaje mi się gesty
Też sadzulam kiedyś tylko z myślą o wiosnie i późnym lecie, ale zima i dlugo potem wiosna jest lyso więc muszę budować zieleń.
Kim 20:39, 30 kwi 2019

Dzięki na mój rozum to cena jest ok
będę zaglądać gdzie posadzisz wszystkoJutro ma być u nas pogoda to może coś podziałasz musimy się kiedyś umówić na kawkę bo tak po widokach i zdjęciach widzę że jesteś tylko po innej stronie komina
malinia 20:44, 30 kwi 2019

Kim napisał(a)
Dzięki na mój rozum to cena jest ok
będę zaglądać gdzie posadzisz wszystkoJutro ma być u nas pogoda to może coś podziałasz musimy się kiedyś umówić na kawkę bo tak po widokach i zdjęciach widzę że jesteś tylko po innej stronie komina

zdecydowanie taki jest plan
kurde tylko mi szkoda tej mojej jabłonki ozdobnej przy wkładaniu pekła ;( mąż ją posklejał może się ta gałązka zrośnie jeszcze
O tej mówię
Ale jest taka ogromną że ledwo do auta weszla na spokojnie 2metry
Kim 20:49, 30 kwi 2019

A co to za jabłonkaładna a to cała gałąź poszła ??
malinia 20:59, 30 kwi 2019

Kim napisał(a)
A co to za jabłonkaładna a to cała gałąź poszła ??
nie urwala się ale trzesnela porządnie ;(

Jablon ozdobna malus Royal Beauty prześliczna płacząca
Kim 21:17, 30 kwi 2019

Jest pięknawygoglałam sobie i pooglądałamjak to gałązka to się nie martw gorzej jakby pękł cały pień
malinia 21:45, 30 kwi 2019

Kim napisał(a)
Jest pięknawygoglałam sobie i pooglądałamjak to gałązka to się nie martw gorzej jakby pękł cały pień

Może się zrosnie jeszcze
Ja bym tam z torbami poszla.... Kupiłbym jeszcze piwonie, hosty itd itp....
Ale mąż by mnie puścił z torbami
mrokasia 21:49, 30 kwi 2019

Deszczu zazdroszczę, u mnie trochę wczoraj pokropiło i tyle.
Mój migdałek póki co ok, ale raczej nie mam nadziei, że go ominie, choruje mi co roku. Przyjdzie na niego pora.
Zakupy fajne, ta jabłonka bardzo ładna, trzymam kciuki by złamanie się zabliźniło.