Mnie też to spotkanie sprawiło przyjemność Zajrzę do twojego ogródka "od nowa", bo znając osobiście właściciela zupełnie inaczej patrzy się na jego "dobra"
pozdrawiam serdecznie Przemku
Łażę po ogródkach, ze szczególna uwagą po tych, których właścicieli poznałam na spotkaniu u Bogdzi, ale do Przemka nijak nie mogę się dostać - furtka zamknieta Przemku podpowiedz - czy masz jakąś blokadę ??
Witaj Celinko Do Ciebie zaraz sie wybieram, bo mam duże zaległości, ze względu na wyjazd do Bogdzi .
Mam nadzieję, ze z Tobą też kiedyś wymienię uśćisk w realu, a na razie wirtualne pozdrowienia
Za pól godzinki córka mnie podwiezie na działkę i na pewno zacznę od podlewania, bo to moim roślinkom potrzebne w tej chwili najbardziej. Moja piwonia wczoraj ucieszyła sie z szybkiego prysznica
piwonia ma cudny kolor, a na kiwi chyba sie skuszę, ona jest pnączem?
do Shrekola tez nie mogę wejść, blokuje mi cały komp
pozdrawiam wytrwałą turystkę, ale dla tego ogrodu warto było
Tak Irenko, kiwi to pnącze - spójrz na zdjęcie poniżej
Nie znam nazwy mojej odmiany niestety, ale wiem, że nie wszystkie tak cudnie w maju się przebarwiają. Musiałabyś poszperać w necie. I trzeba koniecznie kupić pana i pania, żeby były owoce. Ja parkę mam dopiero od dwóch lat niestety, bo wcześniej o tym nie wiedziałam. Dlatego kwitła od wielu lat ślicznymi białymi kwiatkami a owoców nie było. Czekam, może któregoś roku jak "młoda dojrzeje ...
Masz rację, dla ogrodu Bożenki warto było I jeszcze możliwość poznania tak wielu wspaniałych ludzi
Na razie nigdzie sie nie wybieramy, ale nie tracę nadziei, ze podobne spotkania jeszcze przed nami
Śliczne liście ma kiwi doczytam w necie co i jak
tak, ludzie cudowni, byłam bardzo podekscytowana spotkaniem, poznaniem, warto było i fajne wspomnienia
I tym sposobme jesteśmy jak przyszywana rodzina..... my z Ircią siostry, Ty z mężem Irenki rodzeństwo.... Ha, i nie tylko ja zauważyłam podobieństwo.....
Wooow ale lunął deszcz..... a w dzień już podlewałam bo mi przyrosty na jednym rh się zwiesiły..i warzywka klapły........ nie mógł wcześniej....