Zwabiłaś mnie też Jolu tą wycieczką statkiem . Kiedy płyniemy ? I jaka trasa wycieczki ? Też w tym roku nie byłem nigdzie ( 60 km do Ani na zjazd ). Ale "nogami" zrobiłem w tym roku 1000 km i to wszystko dzięki pieskowi.
Zbyszku,czyli śmiało możesz mówić,że odbyłeś pieszą pielgrzymkę do naszych pomorskich sanktuariów!
U mnie na Górze Chełmskiej,a u Joli? Tyle pięknych świątyń!
Tylko,że tam z pieskami nie wpuszczają......
To nic,ja Bariego potrzymam na zewnątrz,a ty wejdziesz po..dziwiać ołtarze!
Tu widok na świątynię wDarłowie
Zwabiłaś mnie też Jolu tą wycieczką statkiem . Kiedy płyniemy ? I jaka trasa wycieczki ? Też w tym roku nie byłem nigdzie ( 60 km do Ani na zjazd ). Ale "nogami" zrobiłem w tym roku 1000 km i to wszystko dzięki pieskowi.
Zbyszku, dzięki naszej wyobraźni zabieram Cie na mój ulubiony Bornholm Sama tez chetnie powspominam ...
A dzisiaj tez zrobiłam małą wycieczkę Do ogrodniczego
Wczoraj w kilku wątkach doczytałam się, że już niektórzy kupują cebulowe. No i co - sama też "poleciałam" ( a właściwie namówiłam M. żeby mnie tam zawiózł)
Z cebulowych nakupiłam najwięcej tulipanów, ale do koszyczka wpadły też czosnki ozdobne
Wybór tulipanów niesamowity - paczkowane i luzem na sztuki ...
Ale jak już tam byłam, to oczywiście skusiło mnie trochę więcej
Budleja, rozwar... same ślicznosci kupiłaś.. i te tulipany pełne
Do tej pory miałam tylko biały rozwar, który dostałam kiedyś od koleżanki. Wczoraj dokupiłam niebieski i różowy. Posadzę je w jednej grupie (wczoraj już nie dałam rady)