Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

AniaK 17:07, 13 wrz 2013

Pyszności u Ciebie i pomidorki i pietruszka i brzoskwinie. Pietruszkę też sukcesywnie zamrażam, zimą bezcenna.
Pozdrawiam
Mala_Mi 19:34, 13 wrz 2013

A ja podziwiam siekaczkę do natki

Brzoskwinie wolę te z trudnowbijalnymi zębami Bo jak po brodzie leci to już mniej

Wiec poczęstowałam się tymi zjadliwymi dla mnie

Liście hosty do wazonu... chyba też zaeksperymentuję.. dziś eksperymentowałam zakupy do donic.. chyba jednak pójdzie wszytko do gruntu
jotka 19:51, 13 wrz 2013

asc napisał(a)
A ja podziwiam siekaczkę do natki

Brzoskwinie wolę te z trudnowbijalnymi zębami Bo jak po brodzie leci to już mniej

Wiec poczęstowałam się tymi zjadliwymi dla mnie

Liście hosty do wazonu... chyba też zaeksperymentuję.. dziś eksperymentowałam zakupy do donic.. chyba jednak pójdzie wszytko do gruntu

Siekaczkę kupiłam z przeznaczeniem do ziół, działa rewelacyjnie
Ja też wolę owoce nad którymi się trzeba napracować

Ja do donic balkonowych planuje wrzosy, tylko jeszcze muszę dotrzeć do jakiegoś sklepu... W gruncie mi się nie udaja, ale na balkonie do wiosny cieszyć będą

Jutro i w niedzielę u mnie jesienny kiermasz ogrodniczy, a ja nie mogę w takie miejsca chodzić i do tego chyba będzie deszczowo
Bogdzia 19:51, 13 wrz 2013

jotka napisał(a)
Tak Bogdziu, sporo nasionek mi zostało, bo przegapiłam termin siewu, ze względu na niedyspozycję Deklarowany termin ważności niektórych jest na przyszły sezon a nawet dwa, więc jeśli wszystko w miarę dobrze pójdzie to je wykorzystam w przyszłym roku

Na pewno znowu nie zabraknie mi nasion kopru, bo zebrałam go że hohoho

chyba trochę puszcze z wiatrem i obsieje sąsiednie tereny

dziękuję za różyczkę

Bardzo fajne zdjęcie , nie zrobiłabym takiego bo bym myslała że to nic ciekawego a tu prosze jak fajnie wyszło. Koper posiej w róznych miejscach działki ,zimą nie wymarznie a wtedy najlepiej rosnie.
jotka 19:57, 13 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Bardzo fajne zdjęcie , nie zrobiłabym takiego bo bym myslała że to nic ciekawego a tu prosze jak fajnie wyszło. Koper posiej w róznych miejscach działki ,zimą nie wymarznie a wtedy najlepiej rosnie.

Patrzę czasami na zdjęcia pokazywane na Ogrodowisku i uczę się. Też bym kiedyś pewnie nie pomyślała o takim ujęciu ...
A z koprem masz rację - najładniejszy jest z samosiejek
Wyrywając ostatnie przekwitnięte kopry już zrobiłam akcję na wiosnę. Wysiałam na miejsce gdzie Marek wysiał zielony nawóz i niedługo będzie go przekopywał Zreszta pewnie nasionka trafiły również na bylinowe rabaty
Kasiek 20:11, 13 wrz 2013

Jolu,piekna jest ta fotka Pozdrawiam tak od serca,duzo zdrowka Ci wysylam,przytulam bawarkowo
Bogdzia 20:27, 13 wrz 2013

jotka napisał(a)

Wróciłam bo zapomniałam napisac ze piekne masz hosty szczególnie te dwukolorowe, wyjątkowo ładne. .
Mathildis 21:00, 13 wrz 2013

jotka napisał(a)
Tak Bogdziu, sporo nasionek mi zostało, bo przegapiłam termin siewu, ze względu na niedyspozycję Deklarowany termin ważności niektórych jest na przyszły sezon a nawet dwa, więc jeśli wszystko w miarę dobrze pójdzie to je wykorzystam w przyszłym roku

Na pewno znowu nie zabraknie mi nasion kopru, bo zebrałam go że hohoho

chyba trochę puszcze z wiatrem i obsieje sąsiednie tereny

dziękuję za różyczkę

Zdjęcie tak jakby w sepii wyszło
Ciekawe czy gdybym wysiała po lesie koper to coś by z niego zostało, najpewniej zostałby w międzyczasie wyrwany, skoszony lub zmaltretowany przez psa i tyle bym go widziała
jotka 21:53, 13 wrz 2013

Mathildis napisał(a)

Zdjęcie tak jakby w sepii wyszło
Ciekawe czy gdybym wysiała po lesie koper to coś by z niego zostało, najpewniej zostałby w międzyczasie wyrwany, skoszony lub zmaltretowany przez psa i tyle bym go widziała

Trudno przewidzieć, najlepiej spróbować Można trochę nasionek wysiać jesienią, bo wtedy będziesz miała podwójna szansę
jotka 21:59, 13 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Wróciłam bo zapomniałam napisac ze piekne masz hosty szczególnie te dwukolorowe, wyjątkowo ładne. .

Też je lubię Jeśli okaże się, że w wazonie jest sens je trzymać to będę miała przyjemność oglądania ich w każdej chwili Lubię też niebieskie, ale nie zdążyłam ich zerwać bo rozpadał się deszcz
Najbardziej przykre to oglądać perforacje zrobione przez ślimaki ...

Zdjęcia niebieskich nie znalazłam to zostawiam te mokre od deszczu