Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Anitka 22:47, 10 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Anitko właśnie zaczęło sie od nowa, ale pewnie u Ciebie też I ma być jeszcze gorzej niż ubiegłej nocy, teraz leje do tego

Zaczęło się - potwierdzam. Ma być gorzej Muszę świeczki przygotować. U nas tej nocy też padało, nawet z błyskawicami.
anpi 23:03, 10 mar 2019

O! to nie zazdroszczę pogody,u nas na razie spokojnie,choć pada.
Magara 23:05, 10 mar 2019

Sylwia, trzymajcie się dzielnie i niech ogród też się trzyma.
I dziękuję przy okazji za wszystko
sylwia_slomc... 23:09, 10 mar 2019

Chyba szykuje się kolejna nie spana noc.
zszywka 23:33, 10 mar 2019

Sylwio wszystko u Ciebie wyglada super i baardzo wiosennie również czekam na emisje programu
Ja muszę poczynić zakupy nawozowe, roślinne, korę i ziemie

Co do pogody, u mnie była masakra w weekend. Przez te wiatry mój prawie 30 letni świerk się przechylił tak że może w każdej chwili się wyłamać jutro muszę jechać po zgodę na wycinkę a dziś znowu strasznie wieje...
sylwia_slomc... 23:36, 10 mar 2019

zszywka napisał(a)
Sylwio wszystko u Ciebie wyglada super i baardzo wiosennie również czekam na emisje programu
Ja muszę poczynić zakupy nawozowe, roślinne, korę i ziemie

Co do pogody, u mnie była masakra w weekend. Przez te wiatry mój prawie 30 letni świerk się przechylił tak że może w każdej chwili się wyłamać jutro muszę jechać po zgodę na wycinkę a dziś znowu strasznie wieje...

Jak nam świerka parę lat temu wichura przechyliła wezwaliśmy straż, przyjechali i wycięli wtedy zgoda nie potrzebna, bo stwarza zagrożenie i strażacy mogą usunąć.
zszywka 23:40, 10 mar 2019

Powiem jutro mamie żeby zadzwoniła bo rano do pracy jadę. Najgorsze jest to że rośnie przy linii wysokiego napięcia i jeżeli się przewróci to cała uliczka straci prąd

Poza tym mam straszny setyment do niego, no ale cóż zrobić. Mam nadzieje ze rano nie będzie gorzej
sylwia_slomc... 23:44, 10 mar 2019

U nas to był późny wieczór jak wzywaliśmy, groziło, że korzeniem wysadzi rure od gazu. JAK grozi zerwaniem linii wysokiego napięcia to bym do rana nie czekała na Twoim miejscu, jest mokro może dojść do porażenia prądem dodatkowo.
Straż ma odpowiednie maszyny by to zrobić nawet w nocy. Skoro zagrozenie jest poważne.
kasiek 02:38, 11 mar 2019

Cholewcia nie wiem jak u Ciebie ale u mnie wieje jak diabli, od północy nie śpię, nawet za okno nie wyglądam bo sie boję... Mam nadzieję że do rana przejdzie bo nie wiem jak mi ten dach położą. Kurcze akurat jak sobie postałyśmy te konstrukcje to nawałnice przyszły
Katkak 05:52, 11 mar 2019

kasiek napisał(a)
Cholewcia nie wiem jak u Ciebie ale u mnie wieje jak diabli, od północy nie śpię, nawet za okno nie wyglądam bo sie boję... Mam nadzieję że do rana przejdzie bo nie wiem jak mi ten dach położą. Kurcze akurat jak sobie postałyśmy te konstrukcje to nawałnice przyszły

Dziewczyny u mnie to samo, w nocy co chwilkę się budziłam bo taka wichura. Aż się boję sprawdzać czy czegoś nie połamało. Dalej tak wieje. Masakra jakaś.