Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 21:31, 11 mar 2019

zszywka napisał(a)
Takie anomalia są najgorsze tylko straty i pełno nerwów

Bardzo Ci ogrodzenie ten świerk zniszczył? Jak linia elektryczna, nie uszkodzona?
katel 22:51, 11 mar 2019

Oby się już skończyły te pogodowe szaleństwa i wiosna słoneczna przyszła .
Z powojnika Mandżurskiego będziesz zadowolona - jest przepiękny i zupełnie niekłopotliwy .
sylwia_slomc... 22:58, 11 mar 2019

Kasiu o ile wzejdzie, bardzo go chciałam
Rumianka 23:26, 11 mar 2019

Sylwia, współczuję takiej grozy, jaką przeżyliście...Nie wiem co napisać, bo strach paraliżuje mi myśli...ponieważ w 2017 w sierpniu byliśmy z eMem w samym centrum takiej tragedii, jakiej nigdy wcześniej nie przeżyliśmy...W ciągu kilkunastu minut huragan wyłamał cały las...nie zostało nic...Uraz pozostał i teraz jak mocniej wieje, od razu wracają tamte straszne przeżycia. Trzymajcie się...
zszywka 23:47, 11 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Bardzo Ci ogrodzenie ten świerk zniszczył? Jak linia elektryczna, nie uszkodzona?

O dziwo żadnych szkód nie wyrządziła ta sytuacja.. dobrze ze w miejscu gdzie spadł były 2 płoty i krzaki u sąsiada. Gdyby nie było wspomnianego drugiego betonowego płotu to pewnie cała uliczka bez prądu i internetu by była...

Na całe szczęście u mnie już nie wieje
Milka 07:11, 12 mar 2019

Robota wre, mimo niesprzyjającej aury, dobrze, że tylko takie szkody, u mnie bajzel, bo wieje stale od 2 tygodni.
Kociamama 08:08, 12 mar 2019

Nie nie woodę mamy z wodociągu, piwnica w kafelkach, hydrofornię mamy w oddzielnym pomieszczeniu, w mojej piwniczce, to i z głodu i pragnienia bysmy nie padli, bo przetworów mam sporo, a obok w piwnicy mamy jest okienko, więc w razie czego jest szansa, że byśmy się wygrzebali, i dopływ powietrza....

Życzę Tobie i wszystkim, aby takie rozważania pozostały tylko w kwestii rozważań i aby nikt nie musiał podejmować decyzji.
Kociamama 08:10, 12 mar 2019

sprzątając rabaty w podwórku takie cuda znalazłam

Piękne lampiony
sylwia_slomc... 10:27, 12 mar 2019

Rumianka napisał(a)
Sylwia, współczuję takiej grozy, jaką przeżyliście...Nie wiem co napisać, bo strach paraliżuje mi myśli...ponieważ w 2017 w sierpniu byliśmy z eMem w samym centrum takiej tragedii, jakiej nigdy wcześniej nie przeżyliśmy...W ciągu kilkunastu minut huragan wyłamał cały las...nie zostało nic...Uraz pozostał i teraz jak mocniej wieje, od razu wracają tamte straszne przeżycia. Trzymajcie się...

Pamiętam w jakim szoku wtedy byłam jak pisałaś o tym Niestety też tak mam i jak tylko pada to od razu spodziewam się, że rów wyleje. Ale wichrów to sie boję bardzo
sylwia_slomc... 10:28, 12 mar 2019

zszywka napisał(a)

O dziwo żadnych szkód nie wyrządziła ta sytuacja.. dobrze ze w miejscu gdzie spadł były 2 płoty i krzaki u sąsiada. Gdyby nie było wspomnianego drugiego betonowego płotu to pewnie cała uliczka bez prądu i internetu by była...

Na całe szczęście u mnie już nie wieje

Nie wieje? A u nas lodowaty przejmujący wiatr....