Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

anpi 20:55, 30 paź 2023

Bajeczna jesień u Ciebie Sylwia, szkoda, że już liście lecą
U mnie po wczorajszym deszczu kolory przygasły i sporo drzew się osypało, a jeszcze nie wszystko przebarwiło się jak ubiegłorocznej jesieni
Zdrówka życzę i zmykam dalej do pracy.
Gosialuk 21:21, 30 paź 2023

Kolory, kolory, kolory. Faktycznie wszystko na raz się przebarwia. Dobrze, że ciepło i słonecznie, to możemy się nacieszyć tym spektaklem.
Mam nadzieję, że poprawa zdrowia będzie co raz większa i bez problemów wrócisz do dawnej formy.
Ciekawe czy jeżykowi spodoba się nowy dom.
Iwonka 21:33, 30 paź 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Co to za owocki?
Jeżyk ma taki rozczulający pyszczek, mam nadzieję, że uda ci się go podkarmić przed zimą.

Siły wrócą na pewno!!! Nie od razu Kraków zbudowano
Doszłaś taki kawał do ogrodu, następnym razem zrobisz troszkę więcej kroków.
Doceń to Kochana, buziaki
Kordina 22:43, 30 paź 2023

Jaki ładny kolczatek niech pożywia się pędrakami i innymi niepożądanymi gośćmi w ogrodzie.
Magara 23:21, 30 paź 2023

Sylwia, fajnie, że mogłaś się osobiście nacieszyć ogrodem i jesienią
Covid to dziadostwo straszne i niestety, w wielu przypadkach, długofalowe Sama do dziś mam zaburzenia węchu - utrudnia to życie, fakt, ale nie chcę się nawet zastanawiać jakie by mogły być skutki gdyby nie szczepienie
tuAnna 08:33, 31 paź 2023

"Covid to dziadostwo straszne i niestety, w wielu przypadkach, długofalowe Sama do dziś mam zaburzenia węchu - utrudnia to życie, fakt, ale nie chcę się nawet zastanawiać jakie by mogły być skutki gdyby nie szczepienie "

Niestety czy tego chcemy czy nie to ten paskudny wirus cały cas jest. Mniej się o im mówi bo mniej się wykonuje testów. Nie wiem czy poprawnie zacytowałam. Pozdrawiam
Rumianka 13:05, 31 paź 2023

Najważniejsze, że ten covid odpuszcza powoli...kuruj się i uważaj na siebie...Ogród poczeka, a jest niezwykle urokliwy...Pozdrawiam
sylwia_slomc... 17:30, 31 paź 2023

Magleska napisał(a)
Jaki słodziak

a w ogrodzie bajecznie ,kolorowo -napatrzeć się nie mogę

Mam nadzieję ,że z każdym dniem będziesz się lepiej czuć
Buziaki

Też mam taka nadzieję...
dziś przy robieniu wiązanek nagle mi się słabo zrobiło, a saturację miałam ok, serce sobie znowu po covidzie nie radzi.... chyba
Trzeba będzie znowu odwiedzić kardiologa
Najbardziej to się boję po każdym covidzie żeby nie dostać udaru. Sporo osób w naszej miejscowości krótko po covidzie niestety udar przeszło, jako taki skutek długofalowy po tej chorobie
sylwia_slomc... 17:33, 31 paź 2023

Alija napisał(a)
Cudny jeżyk.
U Ciebie zawsze jesień zachwycająca. Wydaje mi się, że u mnie w tym roku kolory przyszły później niż zwykle, jeszcze dominuje zieleń chociaż to już prawie listopad.
Jak tam zdrówko? Mam nadzieję, że coraz lepiej, pozdrawiam.

U nas się w tym sezonie wszystkie kolory naraz nałożyły. Próbuje sobie wyobrazić taką samą sytuację gdy już drzewa będą wielkie....będzie obłędnie kolorowo
Ogólnie czuję się o wiele lepiej niż w ubiegłym tygodniu, ale daleko mi jeszcze do formy z przed choroby....i mam obawy uzasadnione, że znowu to potrwa jak poprzednio.
Trzymaj się Kochana w ten trudny czas.
sylwia_slomc... 17:36, 31 paź 2023

anpi napisał(a)
Bajeczna jesień u Ciebie Sylwia, szkoda, że już liście lecą
U mnie po wczorajszym deszczu kolory przygasły i sporo drzew się osypało, a jeszcze nie wszystko przebarwiło się jak ubiegłorocznej jesieni
Zdrówka życzę i zmykam dalej do pracy.

Dzisiaj Halny pewnie mi już te kolory rozbiera. Dobrze, że się wczoraj zmusiłam iść bo bym się na nie nie załapała wcale.
Dzięki Aniu.