Sylwia! Co ty chcesz od tego bajorka?!?!?
Ono jest czaderskie! I jego okolica! I nawet te niepomalowane krzesła!
Jak ja bym chciała mieć taki ogród... przyjedziesz do mnie na szkolenie?
Stawik beż wody z tym bobrkiem jest rewelacyjny. To też super rozwiązanie, krzeseł bym też nie malowała chyba że chcesz na nich siedzieć... nie wiem kiedy
Narcyz pełny Sir Winston Churchill. To zapewne on. Nazwę zapamiętałam z uwagi na sympatię do patrona.
Podobny jest Narcyz Bridal Crown.
Juzia, to Ty musisz do mnie przyjechać i zobaczyć w realu, bo wiesz, ze fotki to fotki
Wystarczy pozwolić się roślinom siać gdzie chcą i nie mieć kiedy lub nie mieć jak ( w tym przypadku) wyrwać chwastów z korzeniami. Naturalizacja natychmiastowa
Ula muszę pomalować bo to nie tek tylko sosna do tego cienka zimująca pod chmurką, a chciałabym żeby jeszcze trochę posłużyły bo się już wszystkie meble ogrodowe sypia po tych 10 latach. Czasem na nich klapnę jak już nie mam siły zrobić ani kroku więcej
Z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać, że równo 1 kwietnia nasz duży ogród skończył 10 lat.