Mala_Mi
22:34, 09 maj 2019

Sprawozdanie ogrodowe super... a babcia pomaga jak może 
Moje sprawozdanie z tygodnia jest szybkie.. raz otworzyłam szklarnię.. i zapomniałam zamknąć, dziś to zrobiłam.. na szczęście przymrozku nie było i pomidory może żyją, bo poszłam zamknąć dziś ale po ciemku. Jutro może srpawdze..
Kupiłam 2 piwonie, ale siedzą w aucie.. i parę innych drobiazgów..
Zrobiłam foty kaczkom z domu przez szybę..
Jutro może filtry umyję z oczka.. d;la zdrowia psychicznego..
Zazdroszczę tego czasu co masz dla ogrodu.. po prostu zazdroszczę.. tak bezczelnie, nieładnie .. nie po chrześcijańsku.. ale zazdroszczę..
Ale mam dwie nowe piwonie.. a co.. nic tak nie poprawia nastroju jak zakupy
Na szczęście kasy na więcej było brak .. zaleta braku kasy bo i tak gdzie to posadzę
Bratki pod okienkiem prezentują się uroczo ..

Moje sprawozdanie z tygodnia jest szybkie.. raz otworzyłam szklarnię.. i zapomniałam zamknąć, dziś to zrobiłam.. na szczęście przymrozku nie było i pomidory może żyją, bo poszłam zamknąć dziś ale po ciemku. Jutro może srpawdze..
Kupiłam 2 piwonie, ale siedzą w aucie.. i parę innych drobiazgów..
Zrobiłam foty kaczkom z domu przez szybę..
Jutro może filtry umyję z oczka.. d;la zdrowia psychicznego..
Zazdroszczę tego czasu co masz dla ogrodu.. po prostu zazdroszczę.. tak bezczelnie, nieładnie .. nie po chrześcijańsku.. ale zazdroszczę..
Ale mam dwie nowe piwonie.. a co.. nic tak nie poprawia nastroju jak zakupy

Bratki pod okienkiem prezentują się uroczo ..