Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Majówka na Majówce

Majówka na Majówce

Zana 21:49, 12 kwi 2019

O kurka, to Ty się już nieźle zadrzewiłaś. No to ja chyba kapituluję, doradczyni ze mnie raczej kiepska.
Anda 21:50, 12 kwi 2019

Moniu, znam te piny i tak myślałam, że takimi widokami sie sugerujesz Kwitnienie wiosenne trwa ok. 7-10 dni, a jesienne zabarwienie ok. 3 tygodni, jesli nie ma dużych wiatrów. No i wiadomo, ze trzeba je wtedy posadzić tak, żeby je było dobrze widać i z daleka od innych drzew

Bardzo lubię świdośliwy i rownież mi sie podobają. Jednak latem w szkółce o wiele bardziej podobają mi sie klony strzępiastokore. Zreszta nie tylko ja zwracam na nie uwagę. Klienci tez często o nie pytają. Nie chce Ci nic sugerować, to tylko moje spostrzeżenia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kociamama 21:52, 12 kwi 2019

Podglądam
mikina34 22:05, 12 kwi 2019

Zana napisał(a)
O kurka, to Ty się już nieźle zadrzewiłaś. No to ja chyba kapituluję, doradczyni ze mnie raczej kiepska.

Anula, bez takich mi tu, nie uciekaj, każdy głos na wagę złota Zadrzewiam się, bo u mnie patelnia, wkoło pola uprawne, mus się zasłonić
mikina34 22:12, 12 kwi 2019

Anda napisał(a)
Moniu, znam te piny i tak myślałam, że takimi widokami sie sugerujesz Kwitnienie wiosenne trwa ok. 7-10 dni, a jesienne zabarwienie ok. 3 tygodni, jesli nie ma dużych wiatrów. No i wiadomo, ze trzeba je wtedy posadzić tak, żeby je było dobrze widać i z daleka od innych drzew

Bardzo lubię świdośliwy i rownież mi sie podobają. Jednak latem w szkółce o wiele bardziej podobają mi sie klony strzępiastokore. Zreszta nie tylko ja zwracam na nie uwagę. Klienci tez często o nie pytają. Nie chce Ci nic sugerować, to tylko moje spostrzeżenia

Wiesz, taki głos rozsądku jednak jest wskazany , masz dużo większe praktyczne doświadczenie ode mnie i zamierzam się nim podpierać, pozwolisz? Spróbuje popatrzeć na śś bardziej przyziemnie zwłaszcza, ze u mnie wiatry to rzecz stała
mikina34 22:12, 12 kwi 2019

Kociamama napisał(a)
Podglądam

Aniu, podglądaj do woli i weź się wyrażaj, nawet niecenzuralnie jak czujesz potrzebę
Kociamama 22:14, 12 kwi 2019

mikina34 napisał(a)

Aniu, podglądaj do woli i weź się wyrażaj, nawet niecenzuralnie jak czujesz potrzebę

Niecenzuralnie to sobie mówię jak mi przez to podglądanie patyk w oko wchodzi
Zana 22:14, 12 kwi 2019

mikina34 napisał(a)

Anula, bez takich mi tu, nie uciekaj, każdy głos na wagę złota

No dobra, a tutaj śś (czerwone kółeczka)?

mikina34 22:24, 12 kwi 2019

Zana napisał(a)

No dobra, a tutaj śś (czerwone kółeczka)?

Tutaj już tez i coś rośnie ale można by przesadzić ewentualnie, popatrzę jutro, po ćmoku nie będę biegać
mikina34 22:25, 12 kwi 2019

Kociamama napisał(a)

Niecenzuralnie to sobie mówię jak mi przez to podglądanie patyk w oko wchodzi

Czyli normalka