Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tkany marzeniami

Ogród tkany marzeniami

Kociamama 23:22, 11 mar 2019

Miałam nadzieję, że sąsiadowe tuje przerosną do mnie i będę miała ładne tło. Musiałam tylko podzielić się z nimi wodą, ale dzięki temu nie szyszkują.

Nowa12 23:22, 11 mar 2019

Ale ruszyłaś z kopyta .
Kociamama 23:24, 11 mar 2019

Nowa12 napisał(a)
Ale ruszyłaś z kopyta .

Jeszcze kilka fotek i spać. Wstaję jak co dzień o 4.30
Kociamama 23:27, 11 mar 2019

I trzeba było dorobić nawodnienie na wcześniej założonej rabacie...

Kociamama 23:37, 11 mar 2019

Na deser zamówiłam 2 palety kory. Obsypałam rabaty ściółką. I tak skończył się mój niezapomniany urlop
Teraz, sama nie mogę uwierzyć, że się udało .
Gardenarium 23:39, 11 mar 2019

Jak to się stało, że ja dopiero teraz zobaczyłam ten wątek?? Nie wiem.
Gratulacje z realizacji mojego projektu, a właściwie niecałkowicie. Moja propozycja była...mniej kolorowa

Codziennie widzę Twój ogród. Codziennie przejeżdżam. Wszystko rośnie jak na drożdżach.

Instagram Ogrodowiska
Kociamama 23:50, 11 mar 2019

Gardenarium napisał(a)
Jak to się stało, że ja dopiero teraz zobaczyłam ten wątek?? Nie wiem.
Gratulacje z realizacji mojego projektu, a właściwie niecałkowicie. Moja propozycja była...mniej kolorowa

Codziennie widzę Twój ogród. Codziennie przejeżdżam. Wszystko rośnie jak na drożdżach.

Danusiu, jaka miła niespodzianka. Witam serdecznie. Kto tu mówi o dużej ilości kolorów Twoja Anglia to dopiero piękna tęcza. Na wiosnę z pewnością się wybiorę. Winna jestem Tobie kawę. Skuś się kiedyś. Czas naszej współpracy pokrył się z bardzo trudnym prywatnie dla mnie okresem. Czasami jest mi się łatwiej schować w skorupę, niż głośno to powiedzieć.

Jak widziałyśmy się ostatnio na stacji byłam mocno zakręcona. Widziałam rano pieska który wyglądał na bezdomnego. Poprzednia noc i tamten dzień były bardzo mroźne. Szukałam go bo nie mogłam sobie darować, że się rano nie wróciłam z nim do domu tylko pojechałam do pracy. Potem się dowiedziałam, ze znalazł nowy dom.
Milka 06:06, 12 mar 2019

Kociamama napisał(a)

Jeszcze kilka fotek i spać. Wstaję jak co dzień o 4.30

Ja też, a nie muszę
Milka 06:07, 12 mar 2019

Kociamama napisał(a)

Danusiu, jaka miła niespodzianka. Witam serdecznie. Kto tu mówi o dużej ilości kolorów Twoja Anglia to dopiero piękna tęcza. Na wiosnę z pewnością się wybiorę. Winna jestem Tobie kawę. Skuś się kiedyś. Czas naszej współpracy pokrył się z bardzo trudnym prywatnie dla mnie okresem. Czasami jest mi się łatwiej schować w skorupę, niż głośno to powiedzieć.

Jak widziałyśmy się ostatnio na stacji byłam mocno zakręcona. Widziałam rano pieska który wyglądał na bezdomnego. Poprzednia noc i tamten dzień były bardzo mroźne. Szukałam go bo nie mogłam sobie darować, że się rano nie wróciłam z nim do domu tylko pojechałam do pracy. Potem się dowiedziałam, ze znalazł nowy dom.

Kocia mama i psiara
Bardzo ładnie działasz, a żurawki w super kondycji
Milka 06:09, 12 mar 2019

Kociamama napisał(a)

Laurowiśni zetnij teraz czuby, aby się zagęszczała, tak po 5cm, nie uszkadzając liści.