Iwonka, wszystko co napisałaś to święta prawda Ale ja jestem tak z 3 lata do tyłu w stosunku do Ciebie i jeszcze nadal nie wiem jaki chcę zachować styl w ogrodzie i co mi się ostatecznie w nim sprawdzi, no i co mi się podoba. Za bardzo jestem kokoszką, żeby mieć mało gatunków w ogrodzie, niestety.
Także ten tego ten jak mnie będą biły po oczach te Cleopatry, to zmniejszę ilość kęp albo co roku będę je mocno ograniczać
Ja brzozy też uwielbiam, ale córka uczulona od urodzenia. Chociaż eM zawsze powtarza, że Ona za chwilę się wyprowadzi (Jego pobożne życzenie). Może będą w innym ogrodzie?
Jeżówki rosną u każdego, mogę Ci dać niezawodne Blackberry Truffle lub Cleopatry. One są niezniszczalne
Na zakupy i na kawę, zawsze Jak tylko uspokoi się ta pandemia, to mus się spotkać w realu
Brzozy będziesz podziwiała u mnie na tarasie, jak już będzie ciepełko)
Za jeżówki dziękuję, chętnie skorzystam, pewnie wiosną....nie wiem kiedy najlepiej je dzielić? Wysiewać?? Ostatnie kupowałyśmy z Mirelką na DP.U niej rosły piękne.
Szukam ciemierników, widziałyście może?? W tygodniu podjadę do Juki.
Na razie nie ma co u mnie pokazywać, może jak będzie kostka, nawadnianie i wytyczone rabaty to zobaczymy