Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

Wiolka5_7 09:55, 27 wrz 2022

Helen napisał(a)
Wiola, druciane są bardzo fajne, ale nie wiem czy mnie nie będzie drażnić efekt pajęczyny na suficie.

Acha
Kokesz 11:44, 27 wrz 2022

Mam dwie lampy nad stołem w podobnym stylu jak Ewa podesłała, tylko długie klosze, otwarte na dole.
Nie rażą w oczy, dają ładne światło i dobrze oświetlają stół do pracy. Są z przed kilku lat, pewnie nie w stylu loftowym ale dziś szukałabym pewnie podobnych.
Przymierzałam u mamy takie żarówki ozdobne i nie podobały nam się właśnie te "pajęczyny" na suficie.
Wymieniliśmy na mleczne.
Koleżanka ma nad stołem jedną dużą okrągłą czarną lampę. Bardzo ładnie wygląda i daje ładne światło. Powodzenia w wyborach

lampy
LIDKA 14:20, 27 wrz 2022

Helen część moich lamp jest z aliexpres. Patrzyłaś coś?
Helen 21:14, 27 wrz 2022

Kokesz napisał(a)

Mam dwie lampy nad stołem w podobnym stylu jak Ewa podesłała, tylko długie klosze, otwarte na dole.
Nie rażą w oczy, dają ładne światło i dobrze oświetlają stół do pracy. Są z przed kilku lat, pewnie nie w stylu loftowym ale dziś szukałabym pewnie podobnych.
Przymierzałam u mamy takie żarówki ozdobne i nie podobały nam się właśnie te "pajęczyny" na suficie.
Wymieniliśmy na mleczne.
Koleżanka ma nad stołem jedną dużą okrągłą czarną lampę. Bardzo ładnie wygląda i daje ładne światło. Powodzenia w wyborach

lampy

Renia, bardzo dziękuję za podesłane wzory, jeszcze myślimy
Helen 21:15, 27 wrz 2022

LIDKA napisał(a)
Helen część moich lamp jest z aliexpres. Patrzyłaś coś?

Pamiętam jak rozmawiałyśmy Na razie sprawdzam na polskich stronach internetowych i trochę w marketach budowlano-remontowych
Magara 23:40, 27 wrz 2022

Helen, miotasz się okrutnie Znam to więc Ci dobrze poradzę - odpuść temat
Ale bywaj w sklepach i oglądaj, w końcu coś Cię rzuci na kolana - wtedy albo kupuj od ręki albo szukaj podobnego po netach
inka74 07:18, 28 wrz 2022

Helen napisał(a)
Szukając początku dylematu lampowego trafiłam na te zdjęcia i choć jedno musiałam zacytować. Bosko masz. Nie mogę się napatrzeć.
LIDKA 20:20, 28 wrz 2022

inka74 napisał(a)
Szukając początku dylematu lampowego trafiłam na te zdjęcia i choć jedno musiałam zacytować. Bosko masz. Nie mogę się napatrzeć.

Potwierdzam bo byłam zobaczyć na żywo. Jest piękniej niż na foto.
Helen 20:29, 28 wrz 2022

Magara napisał(a)
Helen, miotasz się okrutnie Znam to więc Ci dobrze poradzę - odpuść temat
Ale bywaj w sklepach i oglądaj, w końcu coś Cię rzuci na kolana - wtedy albo kupuj od ręki albo szukaj podobnego po netach

Daga, Ty to mnie bardzo dobrze wyczułaś
No, nie trafiłam jeszcze na nic ciekawego.
Lub były ładne, ale nie na moją kieszeń.

Już mam obrany jakiś kierunek, teraz czekam na akceptację większości rodziny (bo syn zawsze na nie).
Niestety jest to zamówienie internetowe i ogląd będzie możliwy dopiero po otrzymaniu przesyłki, ale może będzie ok.
Opinie mają bardzo dobre
Helen 20:30, 28 wrz 2022

inka74 napisał(a)

Dziękuję bardzo
Trochę mam wyrzuty sumienia, że teraz mało działam w ogrodzie, ale przyszły sezon będzie lepszy