Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

Magara 00:45, 26 wrz 2022

Helen, lampy obejrzałam Jak nie masz czasu to faktycznie bierz to, co Ci nie zgrzyta To jest strasznie trudny temat - jak z najgorszym miejscem w ogrodzie Ale w końcu przyjdzie i pomysł i właściwe nasadzenie
inka74 08:03, 26 wrz 2022

Piękne te białe zawilce. Pamiętasz może jaka to odmiana? W jedno miejsce jeszcze chcę je zakupić.
Helen 08:53, 26 wrz 2022

Magara napisał(a)
Helen, lampy obejrzałam Jak nie masz czasu to faktycznie bierz to, co Ci nie zgrzyta To jest strasznie trudny temat - jak z najgorszym miejscem w ogrodzie Ale w końcu przyjdzie i pomysł i właściwe nasadzenie

Niestety to prawda, na ten moment nie da się inaczej…
Helen 08:54, 26 wrz 2022

inka74 napisał(a)
Piękne te białe zawilce. Pamiętasz może jaka to odmiana? W jedno miejsce jeszcze chcę je zakupić.

Dzięki, Iwonka
To jest odmiana Whirlwind.
Helen 08:03, 27 wrz 2022

Pomysł z lampą wiszącą upadł, bo syn stwierdził, że u kogoś takie lampy widział i Mu się opatrzyły.
Ehhh...
Szukam dalej
1
2
Jak ktoś ma inny pomysł, jestem bardzo wdzięczna za podpowiedzi
Anda 08:23, 27 wrz 2022

Miałam te żarówki edisonowskie i mnie bardzo wkurzały. Światło jest ciepłe, ale jest dość ciemne. Nawet czytanie gazety na stole sprawiało mi problemy.

Tu jest takie całkiem proste rozwiązanie
https://www.lampenwelt.de/lindby-etiena-pendelleuchte-5-flammig-glas-opal.html

W sumie to najlepiej byłoby pojechać do sklepu specjalistycznego z lampami i tam się rozejrzeć. W Poznaniu chyba takie są…
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:26, 27 wrz 2022

Jeszcze taka

https://www.lampenwelt.de/lindby-nimono-haengeleuchte-glas-dreiflammig.html

Do PL też wysyłają, DPD, koszt 6,90 €.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wiolka5_7 08:45, 27 wrz 2022

Helen napisał(a)
Pomysł z lampą wiszącą upadł, bo syn stwierdził, że u kogoś takie lampy widział i Mu się opatrzyły.
Ehhh...
Szukam dalej
1
2
Jak ktoś ma inny pomysł, jestem bardzo wdzięczna za podpowiedzi

Te już mi bardziej na loftowe wygladają
Mam drucianą tylko w innym kształcie w kuchni

Wpisz w Google lampa loftowa i jest tyle tego. Raczej powinna być ze stali/metalu. Uwielbiam ten styl
Helen 09:33, 27 wrz 2022

Ewa, bardzo dziękuję za podpowiedzi, bardzo ładne kształty lamp
Helen 09:34, 27 wrz 2022

Wiola, druciane są bardzo fajne, ale nie wiem czy mnie nie będzie drażnić efekt pajęczyny na suficie.